Wysłany: 2009-01-10, 19:26 Buuuu pora na przywitanko xD
Witam wszystkich forumowiczów
Imie moje to Milena liczę sobie 16 wiosenek i jestem z okolic łodzi
czym się interesuje? uwielbiam śpiewać( choć zbytnio nie umiem),rysować, troszkę fotografia, szycie, gotowanie, lubię również czytać książki typu pamiętnik narkomanki czy nie powiesz nikomu... hmm nie mam pojęcia co mogłabym jeszcze napisać więc jeżeli macie jakieś pytania to pytajcie... :D
_________________ Atra gülai un ilian tauthr ono un atra ono waíse skölir frá rauthr Niechaj dobry los i szczęście stale ci sprzyjają i chronią cię ode złego.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Witam! Nazywam sie Natalia. Wlasnie przed chwila zarejestrowalam sie na tymze forum wiec pomyslam ze na samym pocztku wypadaloby sie przedstawic, wiec to uczynilam. Teraz moze popwiem troszeczke o moich zainteresowaniach. Tak wiec tancze TT zawodowo a poza tym lubie zawierac nowe znajomosci z ciekawymi ludzmi i mysle ze wlasnie tutaj kogos takiego spotkam;))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum