a za dwa tygodnie wrzucisz kolejny durny temat w stylu "Udało się, wróciła do mnie, ale ja jej już chyba nie kocham, pomóóóóżcie miiii"
daj sobie trochę odpoczynku od związków, serio.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Imię: grzesiek
Wysłany: 2010-05-02, 22:44
cytat :
a za dwa tygodnie wrzucisz kolejny durny temat w stylu "Udało się, wróciła do mnie, ale ja jej już chyba nie kocham, pomóóóóżcie miiii"
daj sobie trochę odpoczynku od związków, serio.
sorry ale nie :) to jest właśnie ta której szukałem i wiem że jak ona wróci to napewno będę z nią już do końca :0 wiec sie nie martw destrukcyjna
Imię: Emil
Wysłany: 2010-05-03, 09:56
Eh. Widzę że w tym temacie odezwało się mnóstwo osób ktore sa idealne i zawsze robią wszystko wspaniale. Mniejsza :p
Musisz się trochę uspokoić bo przeżywasz za mocno. Przemysl to na SPOKOJNIE , pomysl czego chcesz, i postanow sobie że będziesz do konca życia osoba której mozna zaufac i Badz taki.
Tobie sie wydaje ze ja kochasz... Ty chcesz ja miec po prostu. Gdybys ja kochal, nie oklamywalbys jej. Nie robilbys pajaca z siebie na forum tylko stal u niej pod oknem na deszczu i blagal o przebaczenie. To ze wklepiesz pare obietnic i poplaczesz nam tutaj nic nie zmieni. Ja bym ci nie wybaczyla, sam mowisz ze to juz nie jest pierwszy raz gdy ja oklamujesz. Zastanow sie nad roznica miedzy miloscia, kochaniem a pragnieniem posiadania. Dziewczyna to nie zabawka, ktora sie ma. Dziewczyne sie kocha i buduje sie z nia zdrowe relacje a nie sie w wstretny sposob oszukuje!
_________________ na kłamstwie, na kłamstwie się opiera świat
Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-05-04, 17:30
kaszczyca napisał/a:
dojrzałość?
NA BANK.!!
Umieram jak czytam Twoje wypowiedzi. umieram. W czasie mojej egzystencji zaczynam powoli przestawać wierzyć w to, że każdy człowiek zasługuje na miłość i prawdziwy, zdrowy związek.
ale cóż. są ludzie i parapety, nie.? no.
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum