Tak a pomyślałaś co by było gdyby coś ci się nie daj Bóg stało?? Gdzie twój starszy by cie szukał?? A poza tym jak ty byś się czyła gdyby twoje dziecko uciekło sobie za granicę bo akurat ma taki kaprys bo nie może sie widzieć ze swoja połówką?? Ja nie wiem troche pomyślunku przeciez skoro twoj ojciec jest wyrozymiały dla ciebie to pogadaj z nim może zrozumie,moze pozwoli ci pojechać do chłopaka na wakacje czy cos w tym stylu....
myśle że kazdy z was ma racje wiem że to głupi pomysł ale zależy mi bardzo na ym by się z nim spotkać to moje ostatnie wakacje bo ide do zakładu fryzjerskiego w ktorym będe cały czas praktykować mam tylko urlopy
[ Dodano: 2009-05-25, 19:12 ]
taa ale boje się zacząć nawet rozmowy na ten temat
Musisz powiedziec konkretnie dlaczego tak bardzo ci na tym zalezy. Ale nie dziwie się ojcu, nieletnią samą gdzieś zagranicę puścić... Wątpie czy się zgodzi, ale zawsze możesz jeszcze próbowac.
_________________ W życiu wszytko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. ["Zmierzch"]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum