Wysłany: 2010-02-08, 13:35
Ja jakoś zbytnio nie lubię;p tzn. nie przepadam O. bo zjeść zjem, ale to też zależy jakie. Mojego tatę zawsze denerwował ich zapach, ma trochę racji bo nie pachną zbyt ładnie;p
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Ooo już dawno chipsów nie jadłam ^^ Uwielbiam chipsy chociaż rzadko jem,bo tak jakoś wychodzi. Świetne są jako przekąska na imprezach. Najbardziej lubię paprykowe. Ogólnie wszystkie lubie, oprócz serowych, co pachną jak stare skarpetki, a smakują jeszcze gorszej
Bardzo sporadycznie jem,na co dzień staram się unikać tego typu jedzenia.
Jeśli już to Lays-y np.o smaku zielonej cebulki.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Chipsy- nie polecam, akurat trochę o tym wiem (taki zawód), są szkodliwe (jak wszystko w dużych ilościach) zawierają akrorelie która powoduje raka, a tak pozatym tuczą.
I dobre? Bo ja się boję, że niedobre i zawsze mi kasy szkoda wydać na ten smak, więc wolę sprawdzone już - paprykowe naturalsy, cudo ^^
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
ja bardzo bardzo lubie chipsy o smaku papryczki chili.... ale muszę się jednak troche opanowywać bo wiadomo... zmiany skórne na twarzy zaczynają sie pojawiać i ogólnie wszystko powoli zaczyna sie powiększać gdy wpadniemy w trans jedzenia chipsów. ale jak wiadomo- wszystko jest dla ludzi :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum