Nie lubię chłopaków z mojej klasy. Jest ich dziewięciu na trzydziestoosobową klasę. Generalizując, są bardzo dziecinni - dziecinnie się zachowują i dziecinnie wyglądają. Takie domowe przedszkole. (; Nie da się z nimi pośmiać, ani pogadać. Są bardzo sztywni, jeżeli już żartują to na swoje żenujące (w moim mniemaniu?) sposoby, a co więcej - nie widzą NIC poza nauką. To dobrze, że chcą się kształcić i coś osiągnąć, ale sądzę, że nie można wiecznie żyć z klapkami na oczach. Może się wydawać, że to ja tak strasznie marudzę, ale większość dziewczyn z klasy ma podobne zdanie, więc jednak o czymś to świadczy. <;
Generalnie chłopcy to bardzo fajni przyjaciele, nie uważacie?
Ale na pewno nie rówieśnicy
_________________ Anarchia w samym środku mojej głowy
Mój mózg pracuje niezależnie
I nikt mi nie może zakazać myślenia
Anarchia w głowie to początek wyzwolenia
Wszystko zależy od tego który. Ogólnie nie narzekam na chłopaków z klasy, całkiem dojrzali prócz 2 debili. 1 kozak co myśli, że jest fajny kul i w ogóle, a 2 taki upierdliwy, że się w głowie nie mieści, przytula dziewczyny, lata za nimi i nic nie da mu się wytłumaczyć.
_________________ Prince the Ripper:
Znowu oberwałem to takie podniecające.
W gimnazjum miałam świetnych, można było z nimi się pośmiać i pogadać. Jak teraz będzie to nie wiem, bo mam tylko 4 w klasie.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
U mnie w klasie zachowują się dziecinnie i nie zawsze da sie z nimi o czymś pogadać...
_________________ Nie idź przede mną. Możliwe, że Cię nie dogonię. Nie idź za mną. Możliwe, że Cię nie zobaczę. Idź obok mnie i po prostu bądź moim Przyjacielem...
Część to typowe no-life'y "a dzisiaj wbiłem level 57", zajmują się sobą i nie ma z nimi problemów.
Reszty nie znoszę. Jedna wielka banda lanserów, rasistów i neonazistów.
Okropnych mam w klasie chłopaków!
Dwóch metali od siedmiu boleści, 2 koszykarzy ni w pięć ni w dziesięć, jednego zarośniętego boksera od dupy strony, jeden prostak totalny i tylko jeden normalny, ufff.
_________________ Nienawidzę cię Świecie. Nienawidzę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum