Ja mam tylko 5 chłopaków w klasie.
Jeden nie chodzi w ogóle, drugi taki debil chyba gej jakiś, trzeciego też nie lubię, taki namolny, on chcę, żebym mu SMS-em notatkę wysłała na parę stron a do tych dwóch ostatnich nie mam nic.
_________________ Jestem zbyt seksowna dla mojego ukochanego.
Ukochany zamierza mnie opuścić.
Jestem zbyt seksowna jak na moją koszulkę.
Więc bycie seksowną boli!
Ja mam w klasie dziesięciu chłopców w tym jednego, którego mam ochotę zastrzelić za każdym razem, kiedy się odezwie, bo gorszego aroganta nie spotkałam, ale ogółem jakoś się z płcią przeciwną dogadujemy- nie ma innego wyjścia.
Ja mam dobrych chłopców uczą się lepiej od dziewczyn i zaliczają się do tych z najlepszą średnią. Bardzo dobrze się zachowują, mam z nimi dobry kontakt.
Tylko jednego nie lubię zapomniałam o nim napisać, o tym prostaku, po prostu nienawidzę go, idiota, dzisiaj siedziałyśmy z koleżanką w trzyosobowej ławce, a ten się do nas przysiadł my mówimy, żeby sobie poszedł, a on nie chciał iść. Tak się wtedy zdenerwowałam, że myślałam, że mu trzasnę w ten głupi łeb.
Ale dobra my się przesiadłyśmy. Namolny człowiek, a jak chcę od niego pracę domową to on każe płacić!!! chyba już całkiem oszalał, nawet dzisiaj na spr nie chciał kartki pożyczyć, cham jeden, a jak mu czegoś potrzeba to od razu prosi innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum