_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Hm, jakich? Za dużego oceniania i wielkiej generalizacji nie muszę robić, gdyż do mojej klasy chodzi aż jeden chłopak. Na początku liceum byłam tym faktem przerażona, wręcz nie mogłam się z tym pogodzić, że taka miażdżąca liczba lasek będzie w klasie. W sumie profil humanistyczny to wszystko wyjaśnia. ; )
A co do 'klasowego rodzynka' to pełni on w klasie rolę przewodniczącego i swoje zadanie wykonuje wzorowo. Każdą zachciewajkę, każdy problem, każdą niejasną sprawę próbuje odnieść do źródła, nawet jeśli to nie jest z jego sumieniem, ale jak zawsze powtarza: "dla Dziubków wszystko" Nie kryje się ze swoimi poglądami, nie boi się natarczywych dysaprobat ze strony dociekliwych koleżanek. Równie posiada specyficzne poczucie humoru, które nie ma ograniczeń. Jak dla mnie wzór i... zaufany przyjaciel. : ) Oby takich facetów więcej
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Połowa mojej klasy to chłopcy
I tak się trafiło że w mojej klasie jest chyba każdy typ chłopaka od przystojnego podrywacza po niepozornego geniusza.
Ale wszystkich ich lubie, dogadać sie z nimi można lepiej niż z dziewczynami.
A biwaki po prostu są boskie.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Imię: Weronika
Wysłany: 2010-02-05, 18:12
A moi koledzy z klasy są fajni. Mniej wkurzający niż dziewczyny. Mają poczucie humoru i można im zaufać...z dwoma wyjątkami
_________________ Be careful little eyes what you see
It's the second glance that ties your hands as darkness pulls the strings
Be careful little feet where you go
For it's the little feet behind you that are sure to follow
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-06, 11:52
hahahahha masakra co za temat.
u mnei chlopcy w klasie sa rozni w wieku 18-28 lat.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum