Wysłany: 2009-05-10, 18:26 Chodzenie z chłopakiem/dziewczyną.
Forumowicze... zastanawia mnie taka jedna rzecz.
Otóż dla mnie wydaje mi się bardzo dziwne jak widzę/słyszę od ludzi w wieku 13/15 lat.
"...Jestem z moim kochaniem tyle i tyle... robimy to i to jest nam tak wspaniale wogóle tak się kochamy że szok..."
Uważacie to za normalne ?
_________________ "...Heute Gestohlen, Schon Morgen In Polen..."
Ich schreibe richtig auf Polnisch
Otóż dla mnie wydaje mi się bardzo dziwne jak widzę/słyszę od ludzi w wieku 13/15 lat.
"...Jestem z moim kochaniem tyle i tyle... robimy to i to jest nam tak wspaniale wogóle tak się kochamy że szok..."
Uważacie to za normalne ?
To jeszcze zalezy od tego czy te osoby są dojrzałe bardziej emocjonalnnie na swój wiek. I nie wiem czy to normalne czy nie no ale jednego pewna jestem ,że takiej prawdziwej miłości w tym wieku to nie ma. Jest tylko zauroczenie, fascynacja. A zwłaszcza w wieku 13 14 czy 15 lat
[ Dodano: 2009-05-10, 19:30 ]
Haelfte napisał/a:
chodzi mi o takie strikte "chodzenie i na zawsze razem"
a to, to akurat wg. mnie jest nie normalne i chore.
gdzie ludzie żyjąc całe życie ze sobą, a poznali się w podstawówce
moim rodzice na przykład.
Haelfte napisał/a:
A potem pewnie miała "Doła" przez dwa tygodnie
niee na początek na niego wyzywa i gada jaki on jest zły i nie dobry, a dopiero potem ma doła, następnie mówi że jest jej to obojętne i w końcu jest cała rozradowana bo znowu jest z swoim kochaniem.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
niee na początek na niego wyzywa i gada jaki on jest zły i nie dobry, a dopiero potem ma doła, następnie mówi że jest jej to obojętne i w końcu jest cała rozradowana bo znowu jest z swoim kochaniem.
Tak, jest to bardzo częste "zjawisko" ludzi w w/w wieku,.
margola napisał/a:
gdzie ludzie żyjąc całe życie ze sobą, a poznali się w podstawówce
Tak jak moja siostra ze swoim chłopakiem ;]
_________________ "...Heute Gestohlen, Schon Morgen In Polen..."
Ich schreibe richtig auf Polnisch
!! Winter !! Ich Will Winter!!
Ostatnio zmieniony przez Haelfte 2009-05-10, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum