Ja nie mam nic przeciwko temu ze chłopak z dziewczyna idąc trzymają się za ręce i dla mnie jest to całkiem normalne. Ja też to robie i sprawia mi to jakąs przyjemność <nie seksualna!!> i dlatego to robie, bo lubie a nie dlatego, żeby wszyscy to zobaczyli. Ludzie mogliby chodzić z opaskami na oczach a ja i tak bym chodziła z nim za rękę :)
A jeżeli chodzi o pokazywanie publiczne, czyli o te namiętne pocałunki to jak chcą to niech to robią. Ja tego nie robie. Ale nioe mam nic przeciwko o buziaku w usta. Bo to nie jest grzech! :)
_________________ *Kiedy zapytasz mnie co kocham najbardziej...
Odpowiem, że najbardziej kocham życie...
Ty odwrócisz się i odejdziesz...
Nie wiedząc, że to TY jesteś moim życiem...
Witam ! :)
Chciałbym Się dowiedzieć waszych zdań na temat chodzenia za ręke w wieku 15/16 lat ;_
Sam Chodze z Dziewczyną za Rekę albo cos podobnego i zastanawia mnie pytanie ;] Czy to nie dziwne że w tym wieku tak Się Chodzi ? ;>
A gdzie tam..^^ Gdybyś w innej kategorii poczytał co inni ludzi robią w Twoim wieku to za głowę byś się złapał..xD
Ale na szczęście nie wszyscy..xD
Co do trzymania za rączki to nie ma w tym nic złego..:) Śmiało..^^
Mnie się nawet podoba jak emeryci spacerują trzymając się za łapki..:)
To normalne, że młodzi ludzie chodzą ze sobą za rękę, a nawet nieco starsi;)
Ja nie lubię chodzić z facetem za rękę, przecież on mi nigdzie nie ucieknie. Wystarczy, że idzie gdzieś blisko mnie.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Co w tym dziwnego ? Mam trzymać dziewczynę za tyłek ?
Jeżeli widzę jakąś parę w wieku +40 lat idącą trzymając się za rękę zawsze sie uśmiecham, bo wg mnie świadczy to o wielkiej miłości. Jak sie zdziwilem gdy ostatnio zobaczyłem małżeństwo w wieku +70 lat trzymających się za rękę....
W wielu przypadkach infantylnie to wygląda, no ale kiedy mamy do czynienia z naprawdę zakochaną parą, to to nic złego. Gorzej kiedy się za tyłki łapią.
Teraz jak o tym myślę to faktycznie u starszych ludzi nie tak często to widuję. Choćby u takich koło 40. W sumie nie ma przymusu, nie każdy lubi. Ale dla mnie to jest fajne.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Lubiłem chodzić z Nią za rękę. Czułem wtedy, że jesteśmy tak blisko siebie, że nic i nikt nas nie rozdzieli... a niestety rozdzieliło i mimo tego, że Ona cały czas o mnie myśli i chciałaby abyśmy znowu byli razem, to ja nie mam na to siły :/
Poza tym jej dłonie były takie wyjątkowe, takie delikatne i zawsze gdy ją całowałem trzymałem ją równocześnie za rękę - wtedy się z tego śmialiśmy, a teraz oddałbym wszystko żeby przeżyć to jeszcze raz.
Jak sie zdziwilem gdy ostatnio zobaczyłem małżeństwo w wieku +70 lat trzymających się za rękę....
Rzeczywiście jest to widok rzadki ale bardzo przyjemny i też zawsze się uśmiecham i w duszy sobie myślę- też bym tak kiedyś chciał.
W takim wieku świadczy to o miłości. Sam często chodzę z dziewczyną za rękę, lubię tak chodzić, po drugie mamy kontakt fizyczny, który nikomu nie przeszkadza i nikogo nie demoralizuje a po trzecie to takie pokazanie światu- patrzcie, my się kochamy i jesteśmy szczęśliwi.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Witam ! :)
Chciałbym Się dowiedzieć waszych zdań na temat chodzenia za ręke w wieku 15/16 lat ;_
Sam Chodze z Dziewczyną za Rekę albo cos podobnego i zastanawia mnie pytanie ;] Czy to nie dziwne że w tym wieku tak Się Chodzi ? ;>
Chłopie co za pytanie to normalne jak kogoś kochasz to to okazujesz. Proste
Kurde chciałbym tak pochodzic z kimś za ręke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum