Według mnie moda na wypisywanie tych literek na murach już dawno minęła.
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Nigdy nie byłem spisany. Moi 2 wujkowie to policjanci. 1 ciężko harował na swoją nieuleczalnie chorą córkę 20 lat.. Przeszedł na emeryture.. Co do "CHWDP" oraz "JP" jest o jak dużo ludzi podkreśla sposób na lans najczęściej dzieci z podstawówki które chcą się dowartościować mówiąc JPPP 10000 procent. Myślą że są fajni a tak nie jest. to moje zdanie
Imię: Remik
Wysłany: 2010-04-08, 18:36
tak jak pisali poprzednicy JP i CHWDP wzięło się z "mody" teraz modnie jest *ebać policję i mieć pretensje o wszystko, szkoda że 3/4 z tych kozaków pierwsze gdzie się uda kiedy ktoś ich okradnie to właśnie policja
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Według mnie moda na wypisywanie tych literek na murach już dawno minęła.
Bo te literki, dzieci uważające się za pokolenie JP, wypisują w innych miejscach, nie tylko na murach.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-04-17, 21:08
taa częśc sobie nawet je tatuuje chce ich zobaczyć za 10 lat co powiedzą :D <lol2> o ile nie skończą gdzieś w 4 kątach z jednym oknem i kratką na życie
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
W momencie gdy widzę kogoś z koszulką "JP" wstydzę się, że jest on polakiem.
Raz gdy na krześle ktoś napisał "JP" ktoś dopisał "II" stwierdziłam, że jest jakaś nadzieja w naszym narodzie i nie wszyscy są tacy debilni.
_________________ Prince the Ripper:
Znowu oberwałem to takie podniecające.
dev zgadzam sie z toba mnie to codziennie prawie spisuja i to teraz juz nawet bez powodu .ale co tu sie dziwic jak za spisanie jednej osoby maja 4zl ;]
[ Dodano: 2010-05-13, 16:10 ]
conrad ale tu nie chodzi tylko o muzyke. . . male dzieci musza sie popisac przed grupa kumpli zgrywarz kozaka i masz szacunek.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum