CHWDP? Skąd? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Dojrzewanie » CHWDP? Skąd?

CHWDP? Skąd?
Autor Wiadomość

praDa 
Mega wymiatacz
Sex, rock and thea!

Wysłany: 2010-05-13, 15:15   

A co zlego w tym, ze Cie "spisza"? Tak jakby Ci cos za to grozilo. Po prostu spisuja Twoje dane osobowe, to nie zadna kara, raczej profilaktyka ;) Zreszta co sie dziwisz, ze za nic? Teraz juz nie wiadomo co gowniarzom do glowy przyjdzie... Jednego dnia jeszcze sikaja w piaskownicy, drugiego podpalaja koty. To nie policji odbija tylko ludziom.
Sex not love, I taste in your lips"

daw94 
User

Imię: Dawid

Wysłany: 2010-05-13, 21:29   

CHWDP?? co by było gdyby ich nie było...?

lans'ówna 
Stały User

Wysłany: 2010-05-16, 17:15   

Wydaje mi się, że jest to po prostu moda. Usłyszał taki jeden z drugim CHWDP i powtarza z wielkim przekonaniem, że tak trzeba.

Ja osobiście panów policjantów nie lubię, ale jakiś tam szacunek mam. A to, że nie darzę ich wielką sympatia, którą co niektórzy wymuszają (no ale to już osobny temat xD) to już zależne jest od mojego 'obcowania' z nimi :->

chwytając za gardziel mówisz szeptem
'jesteś twardziel' !

przedmarańcza 
User

Wysłany: 2010-05-31, 21:30   

Są ludzie którzy (C)HWDP krzyczą, piszą... itp... itd...
dlatego aby szpońcić, pochwalić sie czy też zakozaczyć,
ale są też chłopaki wychowani na ulicy, którzy poznali policje od złej strony
hasło czy tam wyraz (C)HWDP jest kierowany do mniejszej grupy policjantów w Polsce, którzy czują się bezkarni, i będąc stróżami prawa, sami te prawo łamią przy tym chowiąc się za mundurem, jest masa przykładów takich Policjantów... nie bede wam ich podawał, możecie sobie sami poszukać, ja napisałem tylko to, co sądze na ten temat ;) pzdr

Freeman 
Mega wymiatacz
M. I love you ;*

Imię: Adam
Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2010-05-31, 21:41   

Ja panów policjantów poznałem od złej strony . I nie cierpię ich i ich nalotów na Giełdę RTV na Balckiej . Już 2 razy byłem podczas nalotu (Kupowałem puste płytki DVD) . Niby posądzono mnie o piractwo komputerowe ale udało mi się mądrym inaczej panom wytłumaczyć że to tylko puste płyty .

FantaSy1
Wymiatacz

Wysłany: 2010-06-18, 18:59   

przedmarańcza napisał/a:
Są ludzie którzy (C)HWDP krzyczą, piszą... itp... itd...

no tak a wieksza z nich nawet nie wie czy pisze sie CHWDP czy HWDP : ]] pozdrawiam !

ps. najgorsi sa policjanci z powołaniem ..

Vengeance
Wymiatacz

Wysłany: 2010-06-19, 15:09   

Hmm trzeba pojąć jedną istotną rzecz na starcie.
To, że policja jest organem bez którego na świecie panował by jeszcze większy chaos niż jest..
Bo spójrzmy prawdzie w oczy, gdyby nie policja to teraz mógłbym bez większych konsekwencji zastrzelić sąsiada ;)

Jednak policja to organ skorumpowany na pewno, nadużycia itd to prawda ale policja nie bije Cię pałą za to że nic nie zrobiłes. Jak najbardziej rozumiem ludzi którzy wyznają CHWDP dlatego że zostali skrzywdzeni przez 10% psychinczych kalek wśród policjantów, ale bądzmy indywidualnie, bo indywidualność tworzy państwo a nie na odwrót i weźmy pod uwagę to że nie każdy policjant to ch** bo sam poznałem policjantów od złej i bardzo dobrej strony.. Tylko dlatego że jakiś jeb****** pies zrobił coś i złamał tym samym prawo powodując nadużycie czy tym samym mam od razu tempić cały organ jakim jest policja?
Nie rozumiem tylko tych gówniarzy, manifestują na klatkach schodowym CHWDP a jak przyjdzie co do czego to spier******* przed policją i taka jest prawda, to są zwykłe dzieciaki z patologi srajki w gacie i nic poza tym. Patrzcie na lata komuny kiedy walczono z milicją a teraz dzisiejsza młodzież ogranicza się do CHWDP, tyle.

To że policjant spisuje Cię za picie w parku to normalna procedura którą on wykonuje krzywda żadna Ci się nie dzieje ni ejest to powodem do jechania CHWDP. A tym gówniarzą zazwyczaj wtedy rodzi się w głowie największa nienawiść za to.. gdzie rozum w głowie..
Żyjemy w państwie "prawa" jak coś się komuś nie podoba to niech przeprowadzi się do Zimbabwe tam nie ma czegoś takiego jak prawo w szerszym tego słowa znaczeniu, możesz robić co chcesz, a to że policja ma swój kodeks i musi go wypelniać to normalna procedura ich zawodu.
Wiele z tych dzieciaków wyznaje te swoje "ideologie" nie mając nawet do czynienia z policją..
Rozumiem ludzi którzy przez policje w jakiś sposób ucierpieli, ale nie 12 letniego gnojka który dowiedział się od kolegi, że policje trzeba jeb****** a jak przyjdzie co do czego to spier***

Ta ideologia CHWDP to już faszerowanie młodych płytkich umysłów przez inne jeszcze płytsze i potem mamy masową patologie..

Nie da się bez wulgaryzmów? Ubogi mamy język?

Hubert
User

Wysłany: 2010-06-20, 18:44   

W szkole CHWDP i JP, a przed komisariatem "Dzień dobry"...
To jest tylko dla podniety, albo i żeby inni się tą osobą podjarali...

legalna 
Stały User

Imię: Ola

Wysłany: 2010-06-22, 10:21   

dzieciniada, większość tych którzy używają tych zwrotów nie rozumieją ich znaczenia albo w ogóle nie mają powodów. Ale jest teraz taka moda głownie wśród gimnazjalistów a że każdy chce się odnaleźć w środowisku to podporządkowuje się takim którzy mają najczęściej najmniej w głowie a najwięcej w rękach.
osobiscie nie lubię dwóch panów policjantów którzy wlepili mi mandat i byli bardzo nie mili. Ale nie uogólniam mojej złości. Z jednym nawet się spotykałam :-D

Kasias 
Hiper wymiatacz
Tak, drażnie Cię.

Imię: Kasia

Wysłany: 2010-06-22, 15:13   

Vengeance napisał/a:
gdyby nie policja to teraz mógłbym bez większych konsekwencji zastrzelić sąsiada

Istnieją jeszcze inne organy pilnujące porządku i strzegące bezpieczeństwa ; D
Vengeance napisał/a:

Jednak policja to organ skorumpowany na pewno

Nie bardziej niż służba zdrowia czy sądy.
Vengeance napisał/a:
to są zwykłe dzieciaki z patologi

Nie ma reguły, czy pochodzą z patologii, czy z dobrych domów.
Vengeance napisał/a:
policja ma swój kodeks i musi go wypelniać

Raczej dostosowywać się do niego i przestrzegać go.
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.

agaanc
User

Wysłany: 2010-06-29, 17:13   hmmm....

Będę niemiła ..( a zresztę, ja jestem niemiła...): życzyłabym tym ludziom, aby byli w takich kłopotach, że tylko policja będzie mogła im pomóc. Zobaczymy, czy wtedy też będą mieli taką ochotę krzyczeć HWDP...[/quote]
Nie powiem, miałam.. kilka niemiłych doświadczeń z policją, ale wyobrażam sobie, co by było, gdyby ich nie było..

Evellynaa 
User
Motyl wśród pszczół

Imię: Natalia

Wysłany: 2010-07-21, 10:54   

Nie mam pojęcia choć w mojej szkole ciągle słyszę hasła typu ; JP ,CHWDP .
Ja osobiście nie toleruję tego .
Jest to dla mnie dziecinne ,a większość osób zapewne nie rozumie nawet znaczenia tych "skrótów" .

szostol 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-07-21, 10:57   

Myślę iż znaczenie znają, ale nie wiedzą dlaczego ich używają.

^byku93 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-07-21, 11:11   

Ja nie jestem jakimś fanem HWDP, JP. Nie mam nic do nich bo się przydają. Osobiście miałem jedną akcję z policją. Jako iż mieszkam na wsi, to jeżdżę traktorem i czym się da po drogach publicznych. Jednego dnia jadą Sobie traktorem z prasą do domu, zostałem zatrzymany przez patrol. Wysiadam i Im mówie prosto z mostu "Nie mam 18 lat, nie mam prawa jazdy, dokumenty, OC itp. mam" Było gadane że zostane zabrany, ale akurat podjechał Mój tata drugim traktorem też jadąc do domu. Zaczęli coś gadać że tak wszyło itp. Potem dostałem pytanie od policjanta "Od kiedy jeżdźisz traktorem" Ja powiedziałem że od 7 roku życia. Koleś się roześmiał i powiedział, "Jedź i rób to co robisz z głową". Podziękowałem pojechałem do domu.

Nie taki diabeł straszny jak go malują.

U mnie w szkole jest podobne, wychodzą palić, przejeżdża policja i cygara chowają. Taki kozak? Powiedziałem jednemu, że jak taki jp jesteś to nie chowaj papierosa tylko pal jak oni przejeżdżają. Nie dostałem odpowiedzi.

PasiaQ33
User

Imię: Patrycja

Wysłany: 2010-08-09, 22:21   

Ja wam powiem tak ; ) ze znam chłopakow którzy krzycza "Chwdp" lub "JP 100%" a jesli widza policje to brzydko powiem "spier****" .. ! taka jest moja wypowiedz nie wiem jak innych ; )http://www.e-mlodzi.com/images/smiles/smile.gif

Odpowiedz do tematu