a cos więcej o nich wierz coś tam mi siie obiło o uszy ale nigdy nie uzywałam
[vialink leRZy pod kŻesłem]
Olcia, z Twojego stylu pisania, i nicku Olcia12 rozumiem, że jest to Twój wiek.
Jednak to nie zwalnia od myślenia ...
1. Ortografia ... nie wiem skąd pomysł, żeby dużo prze Ó pisać ...
2. Interpunkcja ... w języku polskim istnieją takie znaki jak przecinki, kropki itd ...
Na prawdę, nie bardzo chce mi się czytając takie posty, zastanawiać się, co Ty chciałaś tym przekazać ...
~~
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
vialink spokojnie nie każdy zna swój ojczysty język... choć sam czasami nie mogę przeczytać niektórych wypowiedzi czy też słów.
Ja już chyba zaprzestanę cytowania błędów z postów
Czopki są najlepsze, bo najskuteczniejsze. Zwłaszcza, jeśli z jakiś tam przyczyn nie można przyjąć czegoś doustnie, co jest dobrym rozwiązaniem u dzieci.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Najlepszy jest Ibuprofen, ale wątpię czy dostaniesz go bez recepty.
Też proponuję. Wystarczy, że przejdziesz się do pierwszego lepszego lekarza i powiesz, że wcześniej Ci je dano i super zadziałały. Przepisze bez problemowo.
Od kiedy ibuprofen jest na receptę?? O.o
Po Apap też idziecie do lekarza?
Przecież ibuprofen to zwykły Ibuprom, Ibum, Nurofen i inne cuda. To nawet w zwykłym spożywczaku można dostać.
Tak samo paracetamol, który także jest dobry na gorączkę. Nazwy handlowe: Apap, Panadol, Efferalgan, Codipar itd.
Jeszcze kwas acetylosalicylowy, czyli popularna aspiryna. Dostępna pod nazwami: Polopiryna, Aspirin.
I do tego nie trzeba recepty, bo można dostać te leki nawet w supermarketach i sklepach spożywczych.
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
A ja polecam Gripex ^^,
W 2 dni wyleczył mnie z przeziębienia
Już po pierwszych dwóch dawkach czułem sie lepiej, mniejszy katar, plecy mnie przestawały boleć (zawsze mnie bolą jak jestem chory :/ )
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Sok z malin obniża gorączkę , syrop z buraka też ją obniża.
Sama miałem gorączkę to mi babcia syrop z buraka robiła, ale był obrzydliwy, za to jak mi pomógł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum