Wysłany: 2010-01-07, 04:30 Co byście zrobili gdyby...
Mam pytanko Co byście zrobili gdybyście zerwali z drugą połówką.A ta odrazu pisze do kumpla/i taki tekst ,,ucieszysz się już nie jestem z .......... :P
Mam pytanko Co byście zrobili gdybyście zerwali z drugą połówką.A ta odrazu pisze do kumpla/i taki tekst ,,ucieszysz się już nie jestem z .......... :P
Byłbym wściekły, a ja rzadko jestem wściekły.
I cieszyłbym się, że zerwałem.
Prawdopodobnie trochę by mnie to zabolało, ale po czasie olał bym to - przecież już nie bylibyśmy razem.
Wysłany: 2010-01-08, 15:12
skoro zerwalismy to by mi to wisialo.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
To znaczy, że jest kompletnym palantem albo bezwartościową **** dziewczyną.
Nawet jeśli cieszy się z tego, że ten związek się skończył, bo nie czułaa się w nim dobrze, to nie powinny tego okazywać w ten sposób, tej drugiej osobie może się zrobić przykro..
_________________ 'Szczęścia nie trzeba szukać-spotyka się je przy okazji'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum