znam wiele dziewczyn które pomykają codziennie w luźnych gaciach, czy jakichś dresach. jedne łączą to z luźnymi bluzami, inne z obcisłymi, i z tym podkreślaniem kobiecości różnie im wychodzi.
nie wiem czemu ludziom w Twoim środowisku sprawia to jakiś problem. choć z drugiej strony, gdy ktoś bardzo chce, to do wszystkiego może się przyczepić. więc może nie w ubiorze tkwi przyczyna tego czepiania się.
Nie podobają mi się i sama w życiu bym się tak nie ubrała.
W tym przypadku zasada 'nigdy nie mów nigdy' nie działa.
_________________ "(...)Godny jest przecież, bym go dzisiaj chwalił
I wielbił pieśnią za to, że przez chwilę
Istniał zmierzch, ranek i ziemia, i morze,
By Luthien mogła wśród nich się pojawić (...)"
Hmm...
Dzięki za pomoc, na pewno z jednej rady skorzystam.
merlin m. napisał/a:
więc się nie zmieniaj, nie graj kogoś kim nie jesteś, ubieraj się jak skejt. a jak chcesz mieć pewność, że jak polubisz inny styl to będziesz lepiej postrzegana, to zrób tak. to zależy od tego, jak się czujesz w swojej roli.[/quote]
Było to na prawdę dla mnie pomocne...,
Nie mam zamiaru, bynajmniej na razie zmieniać stylu.
Mając poczucie, że będąc skatem ludzie będą mnie postrzegać nieco inaczej? -
Nie za bardzo mnie to zniechęca...
No cóż... może to się wydać odrobinę dziwne, ale odkąd się tak ubieram poznaję ludzi trochę lepiej i wiem jaka znajomość może być dla mnie niekorzystna, bo wiele osobistości, które były dla mnie ważne i wpływały na moją osobę ujemnie, teraz okazują się być fałszywi.
Jesli jest 'skejtem' i ubiera sie na skejta to nie mam nic przeciwko. Ale jesli jest to pinda ktora slucha dody, ewy farny, robi sobie 1000000000 słit fotek, ogolnie jej normy zachowan nie sa 'skejtowskie' to niech spie*dala sprzed oczu : O.
^ Ha XD
_________________ Uda się, ja Ci to mówię trzeba chcieć, nie można przecież wszystkiego naraz mieć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum