Imię: Natalq
Wysłany: 2010-03-14, 23:45
O gustach się nie dyskutuje.
Niektórzy chłopacy widzą dziewczynę, gdy ta ma ogromny dekolt i wysokie szpilki.
Inni wolą te, które jeżdżą z nimi na desce i wbijają na konerty Peji.
Ja osobiście latam w minispódnicy/rurkach i glanach. Zakładam czasem męskie, czasem damskie koszulki.
I niektórym to się podoba.
Niech się nosi, jak jej wygodnie - ot, moje zdanie.
_________________ "Czas na wojnę zwaną pokojem"
Serj Tankian
Imię: Tomek
Wysłany: 2010-03-22, 21:16
wiadomo są gusta i guściki.. mi się osobiście podobają dziewczyny które noszą "opcisłe" spodnie xD wkońcu musi podkreślać tyłeczek:PP no ale lepsza skejciara niż metal :)) tyle ode mnie..
_________________ Mówisz nadzieja matką głupich?..
cóż chyba nigdy nie zmądrzeje:)
Jest równouprawnienie.
Chłopak może a dziewczyna nie?
A czemuż to niby dziewczyna nie może?
Może, może. Dziewczynie wypada więcej rzeczy więc może.
To tylko dziewczyny sprawa czy ubierze się na różowo jak barbie czy założy luźne spodnie, bluzę i czapkę.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-22, 22:28
jesli przez "skejt" rozumiemy styl hh to są dziewczyny którym on pasuje i są takie którym nie pasuje, zależy to też od tego jak dziewczyna dobierze ubiór ogólnie czasem pasi nawet
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Każdy ma swój styl i generalnie to jego sprawa jak się ubiera, oby nie godził w moje poczucie estetyki. Jak ktoś lubi mieć luźne gacie - ok, co mi do tego?
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
Imię: Ania
Wysłany: 2010-03-23, 17:52
martucha1231 napisał/a:
Anne napisał/a:
Jak widzę dziewczynę w tej wielkiej bluzie, ze spodniami z krokiem w kolanach to po prostu...
CHCE MI SIĘ ŚMIAĆ.
Nie ma na to innego komentarza. :P
I Ty sie dziwisz pozniej, ze cie kolezanki nie lubia. Nie ma co sie dziwic. Kazdy sie ubiera jak chce, a Tobie nic do tego. Niektorym to pasuje.
Na szczęście nikt w moim szkolnym otoczeniu nie ubiera się na skejta ani nim nie jest, więc nie w tym problem, że podśmiewuję się w głębi duszy z dziewczyn na ulicy ubranych jak chłopak. Ogólnie także nie przepadam za tym stylem - bluzy tak, ale u chłopaków. Spodnie... żenua, chociaż lepsze to niż rurki u chłopaka.
_________________ -What is that thing?
-This is Appa, my flying bison.
-Right, and this is Katara, my flying sister.
I każdy ma prawo mieć swoje zdanie o wyglądzie drugiej osoby.
Zgadzam sie, ale zdanie to jedno a wysmiewanie to drugie. Komus moze sie cos nie podobac i ja sie z tym zgadzac ale nie upowaznie to do wysmiewania drugiej osoby.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-23, 22:34
Anne, następna... nie na skejta a hiphopowca.. o zacofany tłumie :D a jaki jest twój styl? hmm bo mogę się założyć że niejedna dziewczyna ubrana na hh wygląda o niebo lepiej od ciebie
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Jestem "skejtem" jeśli to można tak ująć. Chodzę częściej w rurkach. Nie mam spodni, w których wyglądam, jakbym nie zdążyła na kibel (XD) Za to mam szersze spodnie niż normalne dżinsy. Mam szerokie koszulki, koszule.
I jeśli chodzi o chłopaka. Nie mam zamiaru się mu podporządkowywać. To on powinien mnie jakby wybrać, ja do niego raz zagadałam to on do mnie podchodzi i nie przeszkadza mu to, że czasem walę go przypadkowo deską przypiętą do plecaka
Ogólnie zauważyłam, że chłopaki wolą dziewczyny bardziej dziewczęce, dbające o paznokietki i wszystko inne.
Nic, ale nie ma na wstępie u mnie dobrej opinii. Do lat 12-13 można przebaczyć(też miałam okres, w którym chodziłam ubrana jak chłop), ale później jest to już odrażające.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum