Jeżeli u dziewczyny jest to odrażające to u chłopaka też ?
A dziewczyny ubrane na punków itp. też mają na starcie gorzej ?
U chłopaka mówiąc prostacko 'ujdzie', ale u mężczyzny nie. Wiadomo, że normalny, dojrzały mężczyzna nie ubiera się jak kretyn.
Dziewczyny punkówki to już totalna porażka. Każda osoba przynależąca do jakiejkolwiek subkultury jest idiotą(oczywiście znajdą się 1-2 wyjątki). Ile razy mam to jeszcze powtarzać?
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
CZYM ? Przeciez jego bity są tak niemożebnie trywialne, że to jest katastrofa. On nie śpiewa. O co więc chodziło z ta warstwą muzyczną? A teksty? Ty słuchasz MUZYKI dla TEKSÓW? Zresztą, trudno to nazwać muzyką.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Wydaje mi się, że nie.;) chłopakom podobają się dziewczyny bardziej kobiece niż takie hmm jak to nazwac zeby nikogo nie obraźić w workowatych ciuchach przypominających meskie stroje ;p
ale każdy ubiera sie jak lubi
_________________ Wciąż musimy wymyślać nowe sposoby na naprawienie siebie, więc zmieniamy się. Przystosowujemy się. Tworzymy nowe wersje siebie samych. Musimy być pewni, że ta nowa zmiana, jest ulepszeniem poprzedniej.
hmmm... ja bardzo lubię styl hh ;d bo chyba o nim rozmawiamy ? ;d
słucham reggae i rapu .. luubię i często chodzę w szerokich spodniach i bluzach ... co oczywiście nie znaczy że w niczym innym nie chodzę ... mam kilka par rurek które również bardzo lubię
ogólnie mam gdzieś to że komuś się to może nie spodobac ... lubię wyróżniac się z tłumu, a poza tym jeszcze nigdy nikt mi nie powiedział że wyglądam okropnie (noo prócz mamy )
_________________ "Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić
Po jakimś czasie zacznie Ci wychodzić
Wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze!
Ale musisz uwierzyć w siebie, uwierzyć szczerze!"
Ja osobiście nie mam nic do "skejciar". Niech się ubierają jak chcą, nikt im nie zabroni, ale nie podoba mi się to. Za bardzo dziwaczne i kojarzy mi się z tak zwanymi pokemonami, nawet nie wiem dlaczego.
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
Imię: Daria
Wysłany: 2010-04-22, 14:16
Mi też się to nie podoba, w życiu bym czegoś takiego nie założyła, ale jak ktoś chce, to proszę bardzo. Na pewno nie mam jakichś negatywnych odczuć, kiedy widzę dziewczynę skejciarę.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum