Wysłany: 2010-01-20, 19:54 Co jeśli dziewczyna ubiera się na "skejta"
No cóż... tak jak sam temat wskazuje mam na myśli styl "skejta".
Wszystkich denerwuje to, że zawsze mam luźne spodnie, bluzy, szerokie buty itp.
A, i do tego, że słucham rapu...
Co o tym sądzicie...
Lubią niektórzy faceci laski - skejty??
jestem babą, ale mi taki styl podoba się tylko w niektórych przypadkach, no i trzeba być strasznie seksowną kobitą, żeby wygladać w workowatych bluzach, szerokich gaciach i męskich butach nadal jak kobieta. z resztą, takie ukrywanie swojej kobiecości- nie wiem po co.
No cóż... na te "kobiece części ciała" nie narzekam...
Pozerką też nie jestem...
I "skejtowskie" buty nie muszą być koniecznie dla facetów, bo produkują zarówno takie jaki i dla kobiet :)
Myślę że każdy ma prawo do ubierania się jak chce i nie powinien zwracać uwagi na komentarze innych, więc nawet bym się nie przejmowała tym czy chłopakom się to podoba;-)
Imię: Magda
Wysłany: 2010-01-20, 20:37
a ja tak sie ubieram i dla mojego chłopaka jestem nadal boooska nawet w tych workowatych spodniach :D Dla mnie jest tak po prostu wygodniej. Nie interesują mnie opinie innych chociaż niektórzy mi dogryzają z tego powodu. ehh no cóz może zazdroszcza? :P
_________________ Gdy upadnę to się podniosę, otrzepie i pójdę dalej..:)
Mam 2 pary spodni z krokiem, ale mój styl nie ma żadnych ram. Ubieram się różnie, w zależności od nastroju i chwilowych upodobań. Chociaż skejtki(?) wyglądają całkiem ok. Generalnie staram się nie krytykować niczego, co nie jest tandetne.
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
Czasami to nieźle wygląda. Sama czasem chodzę w spodniach ' skejtach ' jakaś bluza z kapturem. Lubię to, bo mi wygodnie, ale czasem też ubiorę spódnice czy obcisłe spodnie.
_________________ ' gdy marzę otwarte oczy mam..., bo wiem, że w niebie miejsce mam :) '
Podejrzewam, że inne typy dziewczyn bardziej pociagają chłopaków. Ale to przecież w największym stponiu zależy od tego, jaka dziewczyna jest, jak się zachowuje, czy ma 'to coś'.
Ja osobiście jako dziewczyna, zwykle staram się wyglądać jak dziewczyna. Lubię spódnice, błyskotki i tak dalej.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum