Wysłany: 2010-03-21, 20:18 Co mam zrobić ? .. Kocham go =(
Poruszałam ten wątek także na innym forum ale .. no jakoś tamte odpowiedzi mnie nie usatysfakcjonowały
Hej [!] Emm ..mam dość trudną sprawe .. a mianowicie chodzi o mojego kolege
` Mam 14 lat , on 18 .. znam go ponad rok.. poznałam go tak bardziej osobiście na dworze .. a dokładnie kiedy grałam z koleżankami i chłopakami którzy się do nas przyłączyli w siatkówke .. Na poczatku w ogóle z nim nie gadałam .. w 2009 r. napisał do mnie sms .. i tak zaczęłam z nim pisać .. potem przezuciliśmy sie na gg. Obecnie .. nigdy sam na sam się z nim nie spotkałam .. czasem tylko na dworez gdzieś go widziałam .. onmnie .. " Cześć . cześć '' i koniec .. kiedyś byłam z jego kumpel .. ale to inna sprawa .. Jego koledzy w pozytywany spoób czasem krzyczą : O ! idzie twoja laska .. | opuśćmy to |
Mój problem to .. zakochałam się w nim .. Flirtuje z nim , jeżeli moge pozowolić sobie anm to określenie .. Pisze z nim na gadu na tematy .. dosyc krepujące ale przyzwyczaiłam się do tego i gadam - piszę z nim o wszystkim . Ostatnio mi sie pytał czy chodziłabym z chłopakiek 4-6 lat starszym ode mnie na co mu odpisałam ,ze góra 5 lat , na co on: a co na to by powiedzieli twoi rodzice ? a ja : nic .. pewnie by o tym ze mna pogadali ( moj tata i jego ojczym znaj sie, starzy kumple) Co mam o tym myśleć ? Pisze mi nawet teksty typu: chciałbym cie miec na noc .. Żart albo Co tam mój cukierasku ? , Moja kochana, Mój skarbie `
Ja także pisze mu do jaj jakieś słodkie tekściki .. tyle ,ze jak on napisze cos słodkiego to czasem wstawia minki typu : xD ;pp ..Kocham go ! ale boje mu się do tego przyznać .. Zreszta on 2 razy od nasezj znajomości napisał mi : Dziewczyna góra 16 lat , oczywiście może byc wyjatek 14 ;D
No i co teraz ? mam mu powiedziec co do niego czuje , czy lepiej chowac to w sobie ? Może ona tylko flirtuje i tylee .. a moze tez coś domnie czuje tyle ,ze mu głupio o tym powiedzieć ? ( w swoim życiu miał 3 dziewczyny) A jest taki ładny .. niebieskie oczkaa .. blondyn .. z zajebistym poczuciem chumoru Ahh !! Kocham Go ;(( ODPISZCIE CO MAM TERAZ ZROBIĆ ? PROSZĘ POMÓŻCIE ``
Kochasz go, a nigdy nie spotkałaś się z nim sam na sam?
Super.
Może od razu mu się oświadczysz?
Ok, pociąga Cię ten koleś jest starszy i w ogóle ale widać nie masz kompletnego pojęcia co to jest miłość.
Na gadu to każdy potrafi pisać, proponuję ograniczyć kontakt na gg,sms, a zacząć się spotykać. Zaproponuj jakiś spacer albo coś, może jakaś pomoc w szkole bo on jest z czegoś dobry, albo cokolwiek w tym stylu. Tylko błagam, nie mów, że kogoś kochasz skoro nigdy nie nawet w cztery oczy nie rozmawialiście.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Właśnie, zadaj sobie pierwsze pytanie czy to naprawdę jest miłość ? Czy Ty go kochasz czy to tylko zauroczenie ? Ale w czym zauroczenie? w jego wyglądzie? pisaniu na gg? sms?
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
Znam go dosyc długo .. on był u mojego kuzyna na komunii .. potem kontakt sie urwał .. W lato jak graliśmy wszyscy z cała ekipa w siatkówke zaminiłam z nim pare zdań .. potem wśród znajomych oczyms on tam gadał ja cos powiedziałam ,ktos coś powiedział i tylee .. POtem do mnie napisał na komee .. przeżuciliśmy się na gadu i tak pozostało .. obecnie nie cały rok to trwaa .. Nie pisze o tym ,ze jak go gdzieś widze to coś tak krzyknie bo nie warto ..
w ogóle ale widać nie masz kompletnego pojęcia co to jest miłość.
właśnie.
Moim zdaniem to zauroczenie, 14 lat - normalne zjawisko.
Może na początek rozwiń tę znajomość ? np.poprzez spacer, jak wspomniał kolega diego.
_________________ " Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas... "
No i du^a ! kocham go i chce z nim b yć ale nie wiem jak mu to powiedziec .. Czy to trudne do zrozumienia .. ja nie chce z nim byc do końca życiaa .. CHYBA teraz chce z nim byc i to się dla mnie teraz liczy ..
Jesteś mega dziwny .. O co Ci łazi ? Zapytałam się co i jak mam mu powiedziec ,że go kocham .. Czy nie odzzuci mnie z powodu mojego wieku .. czy nie mamy jakiekolwiek szanse ? Czy on boi się zrobić odważniejszeho kroku ..
A ty odrazu po mnie jedziesz ! =/
Musisz też wziąśc po uwage że tak naprawde on inaczej to odbiera.I tak naprawde możesz zepsuć relacje miedzy wami jeśli wyskoczysz z takim tekstem. Pozwól żeby to on o ciebie zawalczył.Jeśli tez cos poczuje do ciebie to na pewno w lepszy sposób okaże.
Wysłany: 2010-03-21, 22:22
madziulka1666dobrze prawisz:) jesli facet o kobiete nie zawalczy to nic z tego nie bedzie powiesz mu to a on załóżmy w najlepszym przypadku nie zaprzeczy i bedzie. tylko tyle ze bedzie. a nawet jak Ci powie ze tez szaleje za Toba i te inne bzdety to i tak bedzie lipa bo zbyt latwy kąsek nie daje mężczyźnie satysfakcji :p
poza tym, jesli chcesz ale nie na zawsze to nie startuj w ogole bo po co?? dla wlasnego EGO??
Dopóki nie poznasz go DOBRZE na ŻYWO to nic z tego nie będzie. Nawet, przypuśćmy, że byś z nim chodziła. Zaczynacie spędzać ze sobą czas i okazuje się, że w realu nie jest tak fajnie, albo on nie jest taki fajny, albo Ty dla niego nie jesteś taka fajna. Wygląd to nie wszystko liczy się również charakter. A z tym "kochaniem" wstrzymaj się jeszcze.
Dziwie się tylko, dlaczego on nie zaproponował spotkania skoro piszecie ze sobą już rok. Zależy mu jak nie wiem...
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum