Mój pies ma taką jak się rano obudzi, mi się nie podoba.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
I nie myśl, że ta fryzura doda Ci jakkolwiek rockowego wyrazu. Moim zdaniem wręcz bardziej Cię "zdziecinni".
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nieźle, ale na zdjęciu, a nie wiadomo jak w rzeczywistości by wyszło.
Pan_Nikt napisał/a:
No więc tak odkąd zacząłem grać na gitarce całkowicie znudził mi się styl sk8, postanowiłem się zrobić bardziej Rock
pfff.. pozerstwem zaleciało.
Indeed, to tak wygląda jakbyś zmieniał swój sposob myślenia, muzyczne poglądy i wizerunek zależnie od humorów :O .. kto wie, może jak będziesz miał doła to zmienisz się na imou?
Blond pasemka, czy mi się wydaje? Bod względem koloru jestem na nie, ale długość włosów jest bardzo przyzwoita. Tyle, że ja bym zmieniła ułożenie. Ale - wola gustu. ^^
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
okej ... nie można tak radykalnie zmieniać się z sk8 na rockman- a i co myślisz że ta fryzura będzie pasować Ci do poprzedniego stylu ubierania się...;-/ nie bardzo
zacznij może od zmiany garderoby Pozdro
[ Dodano: 2010-01-12, 12:33 ]
a co do fryzury jest oki ale nie blond, chyba że lubisz Disneya xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum