Fryzura teraz bardzo modna wśród facetów. Ale według mnie nieco przydługa, blond oczywiście odpada. No i ten nieszczęsny bok... Za to wszystkie porażki rekompensuje sam model
_________________ I queta ar umë lastaina, ómalóra ná.
"Człowiek w czerni uciekał przez pustynię, a rewolwerowiec podążał w ślad za nim" - S. King
Wysłany: 2010-01-12, 18:27
Taka za bardzo roztrzepana i jakoś tak dziwnie mu się układa. Ogólnie takie trochę dłuższe włosy i to jeszcze blond są cudowne . Ale akurat ta mnie nie zachwyciła;p.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Pokolenie Disney channel...
A co się stanie ,jeśli i ta subkultura Ci się znudzi ?
Btw.Fryzura nie jest zła, kolor za to tak.
Najważniejsze to to,czy ty będziesz się dobrze czuł w takim uczesaniu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
dajcie mu spokój z tym pozerstwem czy to wazne jak kto jest tr00 ? jak to mu sie podoba to niech robi i co wam do tego ? sami zapewne wielcy z was tr00 METALE słuchający ulubionego zespolu z jutube a o koncertach to juz nie wspominam ;x sam zapuszczam wlosy podobnej dlugosci jak te ale nie z tej intencji że słucham rocku i metalu ale poprostu mi się podobają i zakryją moje odstajacy uszy ^^
Frozy - ahhh kolega ma włosy po kostki ?
a teraz tak mysle to wy wszyscy jestescie pozerzy ? No bo co odrazu sie czepiacie wygladu ? a co ma kalosz do ptaka ? ważne że ktoś lubi ten typ muzyki a nie pokazywanie ludziom jaki jestem super bo mam koszulke Metallicy i długie wlosy ! \m/ wytykanie wszystkim że są pozerzy dżonas broderzy to jest żauosne ;x wkoncu od czegoś trzeba zacząć. No bo jak wy zaczynaliście ? jestem pewnien ze z pocz słuchaliscie jako młodzi HH czy Tehna usłyszeliście takiego dżonas broders a pozniej od tego kiczopolu nakierowywowaliscie sie do prawdziwego rocka,metalu. Pozdrawiam tych co z LejdiGagi przeszli na np Behemotha.
Ostatnio zmieniony przez Snuffer 2010-01-12, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Matt
Wysłany: 2010-01-12, 22:36
Snuffer napisał/a:
sami zapewne wielcy z was tr00 METALE słuchający ulubionego zespolu z jutube a o koncertach to juz nie wspominam ;x
Co za bzdety...
Snuffer napisał/a:
jestem pewnien ze z pocz słuchaliscie jako młodzi HH czy Tehna usłyszeliście takiego dżonas broders a pozniej od tego kiczopolu nakierowywowaliscie sie do prawdziwego rocka,metalu. Pozdrawiam tych co z LejdiGagi przeszli na np Behemotha.
Urzekła mnie Twoja historia...
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Jaki pozer jaki disney channel po prostu podoba mi się ten typ fryzur ;> nie chce zapuścić tylko włosów i wyglądać jak wyglądać chce zapuścić i coś z nimi zrobić a wy mieliście mi doradzić a nie obrażać ;>
[ Dodano: 2010-01-13, 14:22 ]
PS. Nie słucham żadnych jonasow...
dajcie mu spokój z tym pozerstwem czy to wazne jak kto jest tr00 ? jak to mu sie podoba to niech robi i co wam do tego ?
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie ogromnie wnerwiają ludzie, którzy zmieniają swój wizerunek żeby być dżejzi/czoko/keczi, zdobyć zainteresowanie kolegów/koleżanek. Udawanie że jest się kimś kim się nie jest jest dla mnie co najmniej żałosne.
Snuffer napisał/a:
sami zapewne wielcy z was tr00 METALE słuchający ulubionego zespolu z jutube a o koncertach to juz nie wspominam ;x
Get musk srsly.
Snuffer napisał/a:
ważne że ktoś lubi ten typ muzyki a nie pokazywanie ludziom jaki jestem super bo mam koszulke Metallicy i długie wlosy !
No właśnie - idealnie opisałeś ten przypadek. Słucham rocka to koniecznie muszę się zrobić na 'rockmana' bo przecież co ludzie pomyślą? Jak to wygląda? :O
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum