Wysłany: 2010-01-17, 14:56 Re: Co myślicie o tej fryzurze
Pan_Nikt napisał/a:
odkąd zacząłem grać na gitarce całkowicie znudził mi się styl sk8, postanowiłem się zrobić bardziej Rock
jak ja to lubię, taką sztuczność.
z Twojej wypowiedzi rozumiem, że nie byłeś Skaterem tylko ubierałeś się a'la skate.
zacząłeś grać na gitarze, no to wiadomo, że trzeba się na Rock zrobić.
zmień myślenie!
żeby nie było..
fryzura mi się nie podoba, za bardzo lansowana przez te wszystkie Disneyowskie gwiazdki. chyba wszystkie te 'sławy' płci męskiej mają takie włosy!
jak dla mnie wydaje się jakaś taka niemęska.
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-01-17, 15:38
Skończcie już z tym Disneyem, bo takie fryzury nosiło się jeszcze przed Jonasami i innymi tworami.
Nie podoba mi się ze względu na kolor, pasemka i to "roztrzepanie" na bokach. A to czy rockowa, czy CampRockowa jest nie ważne. Ma sobie jej nie zrobić tylko dlatego, że będzie "hańbił rocka"? Pozerstwo to właśnie przywiązywanie takich pierdół do słuchanej muzyki.
Fryzurka ogólnie fajniutka jest tyle,że nie wystarczy takiego cuda tylko umyć i wysuszyć.Do tego trzeba mieć przeróżne kosmetyki do stylizacji żeby uzyskać fajny efekt.No chyba,że masz fajnie układające się włosy :)
_________________ "Żyjemy tutaj tylko po to aby doświadczyć całego bezsensu istnienia"...
"Illuminati want my mind, soul and my body
Secret Society trying to keep their eye on me
But I'm a stay incogni' in places they can't find me
Make my moves strategically"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum