Wysłany: 2010-01-09, 21:36 Co myślicie o tej fryzurze
No więc tak odkąd zacząłem grać na gitarce całkowicie znudził mi się styl sk8, postanowiłem się zrobić bardziej Rock zapuszczam włosy i chcę zrobić taka fryzurę mówcie co o niej myślicie :)
Taka fryzura bardziej kobiecie pasuje. Nie podoba mi się.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nieźle, ale na zdjęciu, a nie wiadomo jak w rzeczywistości by wyszło.
Pan_Nikt napisał/a:
No więc tak odkąd zacząłem grać na gitarce całkowicie znudził mi się styl sk8, postanowiłem się zrobić bardziej Rock
pfff.. pozerstwem zaleciało.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum