Co najdziwniejszego Wam się w zyciu przydarzyło? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Niesamowite » Co najdziwniejszego Wam się w zyciu przydarzyło?

Co najdziwniejszego Wam się w zyciu przydarzyło?
Autor Wiadomość

dittex 
Stały User

Imię: Michał

Wysłany: 2009-05-17, 22:30   

Moze to nie dziwne ale :
Ogladam sobie na discavery o kosmitach i porwaniach to tlumaczyli ze jak w nocy cie kosmita zabiera to masz " paraliż senny" (nie chce mi sie wszystkiego tlumaczyc) i mnie to zainteresowalo w tą samą noc mialem wlasnie paraliz senny widzialem jakies stwory nademna bałem sie ze ja pier**** ruszyc sie nie moglem wirowalo to nademnna
i slyszalem muzyke z dvd ze leci ( ja mam dvd podlaczone do kompa cos na rodzaj wiezy ) i widzialem ze jest wlaczone chodz wcale nie bylo i ogolnie dziwne wsyzstko sie wydalo bylem zesrany balem sie strasznie i uswiadomilem sobie ze nie moge sie nigdy wiecej bac zycia... mialem ostatnio jeszcze 2 paralize co polubilem XD po drugim bylo fajnie a w ciagu 3 nie chcialo mi sie juz martwic tym ( to co latalo kolo mnie itp itp ) i zasnelem jak by nigdy nic xD( dodam jeszcze ze jak masz paraliz senny to nie mozesz oddychac ,jestes zdezorientowany , przestraszony i naprawde myslisz ze to sie dzie na serio : D)

Shogun 
Wymiatacz

Imię: Jakub

Wysłany: 2009-05-18, 16:12   

pamietam jak bylem maly to przezylem (nie pamietam jak sie to nazywa) cos lepszego od LD ale podobno dzieciaki maja duze prawdopodobienstwo czegos takiego

i raz mialem taki sen na jawie ze jakby nie moglem spac (bylem dzieckiem) a w glowie mi sie takie obrazy rojily ze jakis koles z taka duza kula (nitka zapleciana w kolko) i ze w mojim pokoju to bylo cos ale cmentarz a mama to byla pani policjantka z kilka godzin nie moglem spac bo mialem to caly czas przed oczami

i pamietam jak siedzialem z bratem mama wyszla do sasiadki (mieszkalismy na wsi) to ten stol na ktorym teraz nawet pisze hehe tak jakby obracal sie lekko w lewo i prawo powiedzielismy o tym z bratem mamie a ona uslyszala ze pokemony strasza hehehe te kapsle i pamietam ze mialem ich ze 4 dorosle garscie i wszystkie zostaly wyrzucone :((( potem sie tej bajki balem ogladac

ehhh te wiesniackie gadania

Nosferatu 
Hiper wymiatacz
Wysłannik dobra

Imię: Adolf

Wysłany: 2009-05-19, 14:08   

Cytat:
wlasnie paraliz senny widzialem jakies stwory nademna bałem sie ze ja pier**** ruszyc sie nie moglem wirowalo to nademnna

Typowe każdy tak myśli, paraliż senny to nic innego jak któraś tam faza snu w której człowiek jest sparaliżowny żeby sobie nic nie zrobić, a jak si,ę wtedy nagle obudzisz to Ci się wydaje że coś na tobie jest i słychać nie wiadomo co, miałem to :)

tiruriru 
Stały User

Wysłany: 2009-11-04, 17:14   

L. jeśli chodzi o tego dziadka, to wcale mu się nie dziwie.

Aguś 
User

Wysłany: 2009-11-14, 20:39   

ja nie, ale moja babcia wybrała się na cmentarz (mroooock) żeby odwiedzić grób swojego zmarłego niedawno kolegi. tak szukała i szukała i nie mogła znaleźć tego grobu, aż tu nagle podszedł do niej jakiś pan w płaszczu, z kapeluszem na głowie i się jej zapytał czy szuka jakiegoś grobu. babcia powiedziała, że tak po czym ten facet zaprowadził ją na ten właśnie grób!!!! nie znała go ani ten gość nie znał zmarłego. powiem szczerze, że jak mi to powiedziała, to byłam lekko wystraszona Oo !

Mizantrop 
Moderator
Pstrykacz-amator

Wysłany: 2009-11-14, 20:44   

Cytat:
Spotkało Was kiedys cos takiego, czego do dzis nie potraficie zrozumieć ani logicznie wyjaśnić... ???

Urodziłem się.

Grejpfrut 
Pogromca postów
28.08-19.09 - Vuelta

Wysłany: 2009-11-15, 12:24   

Cytat:
Spotkało Was kiedys cos takiego, czego do dzis nie potraficie zrozumieć ani logicznie wyjaśnić... ???

nie wiem jak i dlaczego ale na kartkówce z matematyki w I liceum napisałem iż
2x2 = 8 - nie potrafię tego wyjaśnić

Smile 
Stały User
Histeryczny chichot

Imię: Ola

Wysłany: 2009-11-26, 15:48   

W życiu zdarzyło mi się parę dziwnych historii, większość z nich, gdy byłam jeszcze małym dzieckiem. Zupełnie sobie z tym nie radziłam. Pewnego razu narysowałam książeczkę, a w środku każda kartka to inne paranormalne zjawisko, które widziałam. Kiedyś do klasy przyszła psycholog i rozmawiała z każdym z osoba, jakoś tak wyszło, że jej o tym powiedziałam. Zaczęłyśmy rozmawiać, to się ciągnęło parę tygodni. W końcu przestałam się bać, przez długi okres czasu nie widziałam nic niecodziennego. Przestałam chodzić do psycholog i jakoś mniej więcej w tym samym czasie ta książeczka zniknęła.

Inny przypadek z życia codziennego? Sama nie wiem, czy to się nie zdarza jeszcze komuś oprócz mnie, ale to jest w jakimś stopniu dziwne: mój umysł "zaskakuje" przez dotyk. Np. mój brat ostatnio poprosił mnie, żebym nalała mu zimnej herbaty i ją przygrzała w mikrofalówce. Nalałam i zaniosłam mu zimną, święcie przekonana, że zrobiłam wszystko. Dokładnie w momencie, gdy ja jeszcze trzymałam kubek za ucho, a brat dotknął go, by ode mnie wziąć, uświadomiłam sobie, że coś jest nie tak. Podskoczyłam i wyrwałam się do tyłu. To mi się zdarza dosyć często.

Piracy 
Pogromca postów
Fuck-Friend

Imię: Matt

Wysłany: 2009-11-26, 15:52   

Mizantrop napisał/a:
Urodziłem się.

To samo.

Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.

Ufam tylko tym kobietom, które widziałem nago.

pustuł 
Mega wymiatacz
Sokoli fanatyk

Wysłany: 2009-11-26, 17:41   

Najdziwniejszego?hmm dużo mógłbym przytoczyć dziwnych sytuacji,najdziwniejsza natomiast to chyba jak Pustułka(ok32cm )zaatakowała Bielika(ok 1 m!) wynik oczywiście do przewidzenia Była Pustułka nie ma Pustułki
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"

cytat 
Wymiatacz
Zirael

Imię: Zuzanna

Wysłany: 2009-11-28, 23:47   

Grejpfrut napisał/a:
nie wiem jak i dlaczego ale na kartkówce z matematyki w I liceum napisałem iż
2x2 = 8 - nie potrafię tego wyjaśnić

więc moje życie to jedno wielkie pasmo dziwnych zdarzeń :-P notorycznie 4x4 wychodzi mi 8, a co dziwne w skomplikowanych obliczeniach nie robię błędów. wada genetyczna czy co?
By Luthien mogła wśród nich się pojawić (...)"

J.R.R. Tolkien

luuuna69 
Stały User
Te quiero puta!

Imię: ~Baska~

Wysłany: 2009-11-29, 21:30   

Eh. No wiec mieszkam w dosyć dużym domu, jednorodzinny, na wsi. Byłam sama w domu i nagle upadłam. Nie wiem co się stało. Mniej więcej po 3 godzinach się obudziłam, a wszystkie okna i drzwi w domu były pootwierane. W sumie dużo mam takich historii .

pustuł 
Mega wymiatacz
Sokoli fanatyk

Wysłany: 2009-11-29, 22:15   

Może nie jest to dziwne ale napewno piękne.W lutym tego roku wypuszczaliśmy na wolność tą dame: http://www.youtube.com/watch?v=m-qiSSWeWIc było pięknie ale nie ma co,trochę się namęczyliśmy zanim doprowadziliśmy ją do zdrowia :-D
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"

ojzu 
Pogromca postów
.|.

Imię: Lesław

Wysłany: 2010-01-04, 02:07   

Podałem rękę homoseksualiście. Nie wiedziałem że nim był :-(

Turas 
Stały User

Imię: Turas

Wysłany: 2010-01-04, 03:49   

To było na prawde.

Jakiś rok temu zgubiłem pilota od DVD. Szukałem go wszędzie. Nawet wszystkie meble odsUwałem od ścian i nic. Pewnego dnia ( jakieś 2 miesiące po zgubieniu pilota ) w pokoju szukałem ładowarki od telefony (byłem sam w domu i była kompletna cisza). Położyłem się na ziebie i szukałem pod łÓżkiem. Nic. Ide do kuchni i widze że jest obok gniazdka. Wracam do pokoju i widze na środku pokoju, dokładnie w tym samym miejscu gdzie przed chwilką leżałem leżał pilot od DVD. Oo. To niemożliwe że był tam przez cały ten czas Oo. Spaść też nie mógł bo bym słyszał.

Odpowiedz do tematu