Co najdziwniejszego Wam się w zyciu przydarzyło? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Niesamowite » Co najdziwniejszego Wam się w zyciu przydarzyło?

Co najdziwniejszego Wam się w zyciu przydarzyło?
Autor Wiadomość

Nelchael 
User

Wysłany: 2010-01-09, 19:04   

A wystarczyło się zaznajomić ze świadomymi snami i nie było by problemu ;|

LandonAston. 
Stały User

Wysłany: 2010-01-14, 17:39   

Nelchael napisał/a:
LandonAston. napisał/a:
kiedys testowałam ostrość kamerki od skypa i zdrobilam sobie zdjecie, na którym od razu dostrzegłam, że za mną jest twarz jakiejś nieznanej mi kobiety. Jako ciekawostke dodam, że to było w Dzień Zadusznych...

Pokaż, pokaż! ;<

chętnie bym pokazała, gdybym tylko tego ze strachu nie usunęła ;/

Nelchael 
User

Wysłany: 2010-01-14, 23:26   

LandonAston. napisał/a:
Nelchael napisał/a:
LandonAston. napisał/a:
kiedys testowałam ostrość kamerki od skypa i zdrobilam sobie zdjecie, na którym od razu dostrzegłam, że za mną jest twarz jakiejś nieznanej mi kobiety. Jako ciekawostke dodam, że to było w Dzień Zadusznych...

Pokaż, pokaż! ;<

chętnie bym pokazała, gdybym tylko tego ze strachu nie usunęła ;/

Ze strachu przed czym, że ta kobieta wyskoczy ze zdjęcia z kosą (cob \m/), wypruje Ci flaki i sfagocytuje Cię żywcem? Mogłaś zostawić żeby zaskoczyć innych... Bo średnio mi się chce w to wierzyć :P

Klaudi. 
User
Idealna inaczej .

Imię: Klaudia

Wysłany: 2010-01-15, 18:34   

Hmm...słyszałam jak byłam mała rozmowę mojej rodziny . Oczywiście myśleli , że śpię . Moja mama opowiadała, że śnił się jej tata...był w trumnie. Miesiąc później zmarł. Dzień wcześniej ktoś zapukał do ich drzwi, dziadek [ bo dla mnie był dziadkiem ;p ] je otworzył a tu nikogo nie ma. To było dziwne, ponieważ pies nie szczekał, biegał sobie po podwórku a brama była zamknięta...
Niedawno śniło jej się , że szwagierka jest w szpitalu. Kilka dni później dowiedzieliśmy się , że poroniła.

Cookiee 
User

Imię: Marta

Wysłany: 2010-01-18, 19:59   

A więc tak.. byłam wtedy na działce, moja babcia powiedziała ojcu że od kilku dni widzi coś dziwnego na niebie. Gdy się dowiedziałam o tym to spałam czujnie, babcia miała obudzić mojego tatę, więc i przy okazji mnie ;p
Zostałam obudzona po północy, nie pamiętam dokładnie która była wtedy godzina..
Na niebie zauważyłam tak jakby księżyc.. wokół niego coś krążyło, ciężko to wyjaśnić.
Tak jakby wielka kropka, a wokół niej krąży kilka mniejszych kropek.
I to nie wszystko.. gdy się obudziłam, podeszłam do okna to na kilka sekund się alarm od samochodu włączył i sam wyłączył.
Niestety nie miałam wtedy aparatu :-|

donna_rossetto 
Wymiatacz
femminile

Imię: Victoria

Wysłany: 2010-02-24, 20:23   

Wywoływałam z koleżanką duchy ...
W pewnej chwili świeca zgasła, okno się otworzyło (dokładnie tego wszystkiego nie pamiętam), a telewizor przestał działać.
Moja mama mi opowiadała, że jak robiła to samo co ja w powyższej historii, to talerz zaczął się przesuwać po stole...

zielona 
Pogromca postów

Imię: Monika

Wysłany: 2010-02-25, 09:23   

Ostatnio przeczytałam książkę, zaczęłam się zastanawiać nad sytuacją bohaterki i jej wyborami a chwilę potem sama znalazłam się w tej sytuacji. Można by powiedzieć, zdarza się. Ale taka sytuacja zdarza się raz na milion, naprawdę..
I to trochę dzięki tej książce dałam sobie radę.
Czy to przypadek ?

pawell
User

Wysłany: 2010-04-11, 17:46   

Bardzo dużo miałem takich sytuacji ;] często zdarza mi sie przepowiadać np.

Kiedyś byłem u kumpla i ktos zaczal dzwonic do drzwi , i ja nawet nie znajac takiego goscia i nic tylko tak sobie powiedzialem : "To pewnie Mokry" i sie zaczelem smiac z mojej glupoty , jak sie okazało ten koles który przyszedl mial ksywke : Mokry :-o :-o

Mój dziadek opowiadał mi kiedys ze jak byl młody to mieszkał sam w kamienicy i spał w ostatnim pokoju . Kiedys obudził sie w nocy i spojrzał w strone drzwi i widzial postac jak pokolei otwiera kazde drzwi ( Drzwi były w srodku ze szkłem ) , pierw jedne , drugie , zaczelo podchodzi do drzwi gdzie spał moj dziadek , otwtorzyło drzwi , popatrzyło na niego i zapadło sie pod ziemie . Dziadek ze strachu prawie zemdlał . Jak sie potem po paru latach okazało gdy rozbierali kamienice , znaleźli pod nią Kości dwóch męzczyzn :mrgreen:

I z przed paru dni :

W piątek oglądam POLSAT NEWS na zywo jak odlatuje Barack Obama z Pragi i tak sobie mysle ze mu sie cos stanie , ze cos z samolotem i tak patrzylem chyba z 10 min zanim odleciał ale nic kompletnie sie nie stało , a mialem dziwne przeczucia .
Na Następny dzien sie budzę , tata mowi do mnie ze Prezydent nie zyje , zmarł w katastrofie lotniczej ;/// :-o

Legia23 
User
Archanioł

Imię: Sebastian

Wysłany: 2010-04-13, 13:15   

Opowiem wam moją historię ;)

Pamiętam to jak by to było dziś, miałem z 6 lat i spałem sam w pokoju (dumny) nie miałem ani krzyżyka ani świętego obrazka na ścianie. Coś mnie obudziło w nocy i spojrzałem w kąt pokoju, to co zobaczyłem przeraziło mnie do szpiku kości a mianowicie była to postać ubrana w czarną (tak mi się zdawało) szatę z kapturem. Wyraźnie widziałem ogon i kopyta. Kusiło mnie żeby podejść ale uciekłem do rodziców. Przybili mi wtedy obrazek Jezusa i od tamtej pory nic się takiego nie wydarzyło...

Cole 
Hiper wymiatacz
dramatis personae

Wysłany: 2010-04-14, 14:04   

Mój wujek miał wypadek samochodowy w którym zginął. W chwili kiedy musiał się rozbijać, jego zegarnek zatrzymał się. W tym samym dniu mojemu tacie zegarek zatrzymał się wskazują identyczną godzinę.

A jeśli chodzi o mnie to miałam bardzo dziwny sen. Był w nim mężczyzna który trzymał na wyciągniętej ręce budzik. Powiedział: Raz, dwa, trzy i mój budzik zaczął dzwonić.
Ostatnio miałam podobnie tyle, że byłam na koncercie. Ktoś powiedział a teraz następna piosenka (tytuł). W tym momencie zaczął dzwonić mój budzik z tą samą piosenką.
Someday I'll follow you and see you on the other side...

shesatanek 
Mega wymiatacz
O N A

Imię: Adolfa

Wysłany: 2010-04-19, 17:01   

hmm

Kiedyś się obudziłam w nocy, chyba na siusiu i spojrzałam na mojego brata, a on był cały siny - dusił się, miał otwarte oczy i prosił o pomoc. Ja oczywiście zaczęłam płakać i go szturchać, najmocniej jak potrafiłam. Nic to nie dawało i gdy miałam już krzyczeć po rodziców, on nagle zaczerpnął głęboko powietrza i powiedział, że coś mu siedziało na klatce piersiowej i dusiło. Śmieliśmy się, że w końcu odwiedził go jego kumpel - Lucek ;) Ale wtedy myślałam, że się zesram ze strachu. No i łzy cały czas mi leciały, bez kontroli. Mam taki defekt - płacze jak się okropnie boję.

Frozy 
Pogromca postów
The Destroyer

Wysłany: 2010-04-19, 19:31   

najdziwniejsza w moim życiu chyba była pała z informatyki
Show no fear!
ATAAAAAAAAACK!" - Amon Amarth

http://www.formspring.me/Frozy1919

wdrlz 
Wymiatacz
WujekDobraRada x)

Wysłany: 2010-04-19, 22:44   

Hmmm jak miałem 14-15 lat pokemony etc te sprawy to jadać rowerem po polach niedaleko lasu to jak bym zauważył jakiegoś gryfa? takiego pokemona jak on miał Ho-oh? zacząłem się na niego lampić przez dłuższą chwilę , nagle jak by mnie coś oślepiło , dziura i strata przytomności.. nie wiem ile tam siedziałem ale wiem że na ręku pojawiła mi się szrama jak by ktoś ją przypalał/spawał .

No i wracając wieczorem z biwaku w lesie zauważyłem , że coś koło mnie idzie , obróciłem się i zobaczyłem wilkołako podobną maszkarę... 3 s później byłem w domu/motelu .

Campanula 
User

Imię: Nikola

Wysłany: 2010-04-24, 21:02   

W zeszłe wakacje byłam z rodzicami nad wodą. Spaliśmy pod namiotem. Jednej nocy ciężko spałam. Obudziłam się najpierw 15 po 3, później 5:15 (wiem, bo patrzyłam na zegarek). W końcu obudziły mnie głosy rodziców o 7:15. Mówili, że babcia umarła. Później okazało się, że stało się to ok. 5:15.

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Imię: Klaudia.

Wysłany: 2010-04-26, 07:57   

Za młoda jestem i za mało przeżyłam. Nic sobie nie przypominam.

Odpowiedz do tematu