_________________ 'Scena po scenie, nasze życie jest jak spektakl,
choć nam-aktorom być to może trochę nie w smak
i tak, jak martwe kukły, bez najmniejszej woli swojej
robimy często to, co niesie nam spektaklu kolej...'
Star Trek i masę innych filmów,które dzielnie posłużyły zabijając czas,ale w sumie nie pamiętam nawet co dokładnie oglądałam..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-08, 11:46
Komedia Małżeńska - stare polskie najlepsze :D
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
"Ocalenie" i "Nieruchomy poruszyciel" - całkowicie nie zrozumiałem o co chodzi w tych dwóch filmach. Jak dla mnie, kompletne nie wiem co.
Wysłany: 2010-02-08, 22:46
Był sobie chłopiec. I nawet mi się spodobało. Ogólnie to mi był żal Markusa ze względu na tą jego matkę.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
21 całkiem fajne.Szybko wciąga,nie za trudny,nie za lekki.W sam raz na popołudnie.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Wysłany: 2010-02-08, 23:52
jutro napisał/a:
najlepsza scena kiedy wychodzi na scenę a później dostaje pomidorem;x
Ale taka jest rzeczywistość. Został wyśmiany bo chciał sprawić mamie przyjemność. No i nie Markus dostał pomidorem;p.
Zaczęłam Stowarzyszenie umarłych poetów.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum