Jeśli pasują do stroju i wygodnie mu, to niech sobie chodzi.
Ani mnie to grzeje, ani ziębi. =)
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
ostatnio spotkałem się z takim stwierdzeniem :
,,japonki u faceta... tylko, jeżli ma w mairę małą stopę''
co o tym sądzicie?
tak na marginesie to moja stopa ma długość 32 cm :(
ee tam co się komu podoba . Mnie to akurat nie przeszkadza jak ktoś chce to niech chodzi Zdecydowanie wole facetów w japonkach niż takich klapkach "basenowych" , szczególnie że teraz ładne te japonki robią
Wysłany: 2009-06-30, 16:51
Pierwsze beznadziejne. Może na nodze wyglądały by lepiej, choć wątpię. A drugie to takie najzwyklejsze. Nawet ok.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wysłany: 2009-06-30, 17:02
Adam20099, wiesz. Jak mi się coś podoba to nie robię wielkiego wywiadu wśród tysiąca ludzi by sprawdzić czy im się to podoba czy też nie. Patrze na przydatność i jeśli mi się podoba to kupuję. A Ty to przeżywasz jak kura okres;p. Po co się przejmować opinią innych w takiej sprawie? Wiadomo są gusta i guściki, a o nich się nie dyskutuje. Jakby nie było ważniejszych problemów;).
Ta są niebezpieczne;p. Jak ktoś nie umie chodzić to nawet w adidasach/trampkach nogę zwichnie, bądź coś mu się stanie. Nie spróbujesz, nie przekonasz się.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ostatnio zmieniony przez motyl 2009-06-30, 18:08, w całości zmieniany 1 raz
Hm ostatnio jak byłam z moim chłopakiem na zakupach kupiliśmy japonki:) mnie tam się podoba.. Przynajmniej jak chodzą w japonkach to odpadają białe skarpety nie to co przy sandałach czy zwykłch klapkach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum