Wysłany: 2009-07-20, 14:39
Japonki jak japonki. Normalne;). Co mamy o nich sądzić? Najważniejsze, że Tobie się podobają i Ci w nich wygodnie.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Średnio ładne te japonki. Najlepiej na stopie faceta wyglądają czarne buty tego typu, jakieś białe, niebieskie, żółte czy w kwiaty to szit.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Bardzo fajna sprawa, na letnie ciepłe dni. Osobiście wole jednak zwykle klapki, chodź w japonkach też całkiem nieźle się czuje. Kwestią gustu jest jednak czy podoba się danej osobie mężczyzna w japoneczkach, najważniejsze żeby danej osobie było wygodnie.
_________________ 4 b) Odnośniki do zewnętrznych stron mogą umieszczać jedynie osoby mające na swoim koncie minimum 75 sensownych postów.
Wiek: 19 Dołączyła: 12 Wrz 2009 Skąd: Z własnego świata...
Wysłany: 2009-09-14, 17:26
Hmmm kiedyś mnie to raziło, ale teraz to już raczej normalne, że faceci chodzą w japonkach. Mi się strasznie podobają męskie stopy, pod warunkiem, że są zadbane oczywiście, nie wiem czemu, tak samo z resztą mam z dłońmi .Także japonki jak najbardziej
_________________ ...bo wszystko co istnieje, powstaje z własnego wyobrażenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum