W miejscach publicznych jednak trochę to dziwnie wygląda a jak po domu chce nosić to już jego sprawa :).
Hmm, nie wiem dlaczego jest to dla Ciebie dziwne sam nosze , mam takie no według mnie świetne czarno-czerwone. Do tego krótkie spodenki, ale nie jeansy , no i oczywiście okulary 'aviatory'. Lubie tak się ubierać.
Dla mnie osobiście to jest obleśne. Jeśli chodzi, jak na to się patrzy, kojarzy mi się z facetami metroseksualnymi. Ale własnie jak ojzu mówi - jak komu wygodniej. :)
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Japonki tak, ale tylko latem w drodze na plaże (ale klapki i tak najlepsze).
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Imię: Bartek
Wysłany: 2010-05-16, 14:00
Racja. Od japonek lepsze sa klapki, a nawet tzw. stopa Cejrowskiego. Boso (mi osobiście) jest wygodniej niż w tych japońskich sznurach. Japonki to taki nożny odpowiednik stringów
_________________ Chciałby nad poziomy człek
a tu ciągle niż...
Nie uciągnie pusty łeb
ciężkiej dupy wzwyż
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-05-16, 14:04
a mi sie calkiem podobaja.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-16, 14:57
Jak ktos ma zadbane stopu i stylowe japonki to czemu nie. Jedyne czego nie trawie u faceta, to jakies marne szmacianki z fredzlami. Ochyda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum