Imię: Remik
Wysłany: 2010-05-17, 10:34
CzeczenskiCzolg, do tego rurki i różowa koszula i jesteś "trendi" i laski i piszczą i jesteś fajny.. w czym przeszkadza? że nie róbmy z faceta pi*dy...
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
w czym przeszkadza? że nie róbmy z faceta pi*dy...
Podpisuję się pod tym.
Ja już kiedyś napisałem na swoim blogu, że mężczyźni coraz bardziej upodabniają się do kobiet, od których różni ich tylko posiadanie penisa. Jak widzę faceta w japonkach to mam ochotę zdzielić go przez ciemię.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Jeśli ktoś to lubi - okej. Ja na przykład za tym nie szaleję. Jeżeli już facet ma nosić takie buty, to na basenie, plaży, itp. Kiedy zasuwa w nich po mieście, no to już nie bardzo.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Nie przeszkadza mi. Jak komu się podoba. Byle miał zadbane stopy ;P
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
CzeczenskiCzolg, do tego rurki i różowa koszula i jesteś "trendi" i laski i piszczą i jesteś fajny.. w czym przeszkadza? że nie róbmy z faceta pi*dy...
Pewnie. Jak słuchasz popu, to też jesteś prawie dziewczyną. Bo to takie żeńskie.
Facet do fryzjera powinien chodzić raz na pół roku - gdy włosy będą za długie, bo w innym przypadku też zbliżasz się do dziewczyny.
I jeśli nie bierzesz na klatę 80kg to też jesteś prawie dziewczyną - a raczej tak słaby jak one. Jesteś
Cytat:
pi*dy...
I bic jak mniejszy niż 38 cm, to też wstyd.
Możemy tak do rana...
Imię: Bartek
Wysłany: 2010-05-17, 12:30
CzeczenskiCzolg, nie mniej jednak każdy potomek dawnych wojowników, zdobywców, rycerzy, królów, rewolucjonistów, żołnierzy i silnych chłopów odwiecznie własnymi rękami rękoma uprawiających ziemię powinien przestrzegać pewnej godności. Ja wiem, to są tylko klapki, a mój argument jest hiperboliczny... Ale ukazuje pogląd wielu facetów na coś takiego jak japonki, stringi i różowe koszule. Chociaż, gdy nie mogłem znaleźć swoich klapek to pożyczałem od brata japonki i w nich zdarzało mi się łazić na basenie
_________________ Chciałby nad poziomy człek
a tu ciągle niż...
Nie uciągnie pusty łeb
ciężkiej dupy wzwyż
Wysłany: 2010-05-17, 14:10
CzeczenskiCzolg napisał/a:
Pewnie. Jak słuchasz popu, to też jesteś prawie dziewczyną. Bo to takie żeńskie.
Facet do fryzjera powinien chodzić raz na pół roku - gdy włosy będą za długie, bo w innym przypadku też zbliżasz się do dziewczyny.
I jeśli nie bierzesz na klatę 80kg to też jesteś prawie dziewczyną - a raczej tak słaby jak one. Jesteś
nie ale jeśli ubierasz się jak połączenie dziewczynki z kupą to nie dziw się że możesz zostać potraktowany jak ciota. Ja nie twierdzę że facet musi mieć 38 w bicu brać 80 na klatę i być mada faka. Ale bez przesady, spalony na solarium, z kilogramem żelu na włosach różowej koszulce i mega sweet japonach to nie dla mnie. Ale cóż metroseksualność rlz. a każdy kto tego nie rozumie to zacofany gbur.
Czy ja wspomniałem gdzieś o kilogramach żelu na włosach, różowej koszulce i solarium ? Ja tylko mówię o japonkach...z resztą jakbyś miał takie japonki, to też byś je nosił
Wysłany: 2010-05-17, 16:29
CzeczenskiCzolg, nie wspominałeś tak jak ja nie wspominałem o fryzjerach raz na pół roku etc. te japonki są dla ukrytych gejów. "patrzcie jestem fajny eh oh, a jak ktoś zaczepi "no co browara tym otwieram nie"
CzeczenskiCzolg, nie wspominałeś tak jak ja nie wspominałem o fryzjerach raz na pół roku etc. te japonki są dla ukrytych gejów. "patrzcie jestem fajny eh oh, a jak ktoś zaczepi "no co browara tym otwieram nie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum