Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-05-17, 20:12
CzeczenskiCzolg napisał/a:
Rozumiem że nosząc japonki jestem gejem ?
Nie. Nie słuchaj ich.
Nie każdemu mężczyźnie pasuje. Wolę u płci przeciwnej klasyczne klapki, ale japonki też mogą być. Ja sama nie wyobrażam sobie chodzić w zwykłych klapkach, więc rozumiem facetów w japonkach.
Sam nie noszę takiego obuwia, bo źle bym się czuł w nim. To główny powód. Bo powód typu, że japonki są dla homoseksualistów jest po prostu śmieszny lub noszą je "lalusie".
Jeśli mężczyzna chce nosić, wygodnie mu, to niech nosi. Tylko musi odpowiednio dobrać strój no i oczywiste, że mieć zadbane stopy..
Choć same japonki są nie zdrowę dla stóp z powodu niskiej poodeszwy i tego, że jest ona dość miękka.
Wysłany: 2010-05-18, 10:24
Osobiście nigdy na stopach nie miałem, ale jeżeli komuś się podobają i dobrze się w nich czuje, to nie widzę przeszkód aby w nich nie chodził. Jednym się podobają, innym nie- zależy od człowieka.
Mizantrop napisał/a:
Bo powód typu, że japonki są dla homoseksualistów jest po prostu śmieszny lub noszą je "lalusie".
dokładnie. Tak samo noszenie długich włosów przez faceta, też może być uznane za "gejowskie".
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Mam stosunek neutralny.Nie godzi to w moje poczucie estetyki ,więc jeśli chce niech je nosi.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Ble. Nie umiem inaczej odpowiedzieć estetycznie mi się to nie podoba, ale, że to nie moja sprawa, niech każdy sobie nosi co chce. Jak gadam z chłopakiem w japonkach to się na te japonki nie patrzę i tyle to zresztą małoistotne kto w czym chodzi.
A co do homoseksualnego podteksu:
Cytat:
Bo powód typu, że japonki są dla homoseksualistów jest po prostu śmieszny lub noszą je "lalusie".
Dokłądnie.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
Mi się u facetów nie podoba żadne obuwie, które jest odkryte, czyli sandały i japonki odpadają, ale to tylko taka moja mała schiza. No i kojarzą mi się trochę z gejami, ale znam wiele mężczyzn, którzy noszą to obuwie i gejami nie są, ba, nawet ich bardzo lubię, bo nie rzecz w naszym ubiorze a w charakterze :)
cappuccino napisał/a:
estetycznie mi się to nie podoba, ale, że to nie moja sprawa, niech każdy sobie nosi co chce. Jak gadam z chłopakiem w japonkach to się na te japonki nie patrzę i tyle to zresztą małoistotne kto w czym chodzi.
jakby wyjęte z moich ust, to chciałam przekazać tym postem
_________________ To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
Ludzie! Niech każdy nosi co mu się podoba. Po co patrzeć na innych. Chcę to chodze w japonkach a jak ktoś nie chce albo mu się nie podoba to niech nie nosi inie patrzy na innych. Ja już nie mogę się doczekać żeby wskoczyć w cieple dni po pracy w japonki.
Pozdrawiam wszystkich chodzących w czym chcą a zwłaszcza w japonkach i boso
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum