Wysłany: 2009-06-29, 21:03 Co sądzicie o noszeniu japonek przez mężczyzn?
TO WBREW POZOROM BŁACHE PYTANIE ALE CIEKAWI MNIE JAKIE JEST WASZE STANOWISKO NA TEMAT JAPONEK U MEZCZYZN BO SPOTKALEM SIE Z OKRESLENIEM ZE SA ZNIEWIESCIALE JAK I ZE STANOWISKIEM ZE SĄ FAJNE
Imię: Magda
Wysłany: 2009-06-29, 21:07
hmmm..widzialam duzo razy jak kolesie chodzili w japonkach..ale nie zastanawialam sie za bardzo co o tym sadze..nom w sumie to wygodne sa japonki i calkiem nie zle to wyglada..
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Mi szczerze mówiąc nie podobają się japonki u mężczyzn ;p Jakoś tak nie pasują do nich :D Oczywiście to moja opinia, nie wiem co inne dziewczyny o tym sądzą
a osobiście uwielbiam chodzić w japonkach i uważam, że faceci wyglądają w nich równie dobrze jak dziewczyny
Ja tez uwielbiam...
Mężczyźni w japonkach? Mi sie podobają widziałam, wielu chłopaków w japonkach, no ale to juz zależy od gustu...
_________________ "...Hey! Wait!
I've got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice
Hey! Wait!
I've got a new complaint
Forever in debt to your priceless advice
Your advice..."
Wysłany: 2009-06-30, 11:59
Jak chcą chodzić to czemu nie? Mnie to nie razi, ani jakoś nie zachwyca szczególnie. Najważniejsze to żeby im było wygodnie i chociaż względnie pasowały do stroju.
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Chcesz rozbić taflę szkła, a ona się ugina
I tam są wszyscy, a naprzeciw - ty.
E.[*]
Ł.[*] 20.01.10
nieeeee chyba lepiej;* jak ma czarne ładne japonki to wole to niż już same sandały. nie wiem czemu ale czuję jakieś takie obrzydzenie do sandałów.
_________________ W każdym razie tam, gdzie my idziemy teraz, dokąd wleką nas ślepe siły społeczne, to jest ku ostatecznej mechanizacji i zbaranieniu — nie ma przed nami nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum