Szczerze to myślałem, że jest to piosenka w wykonaniu jakieś gwiazdy pop. Rób coś w tym kierunku, masz bardzo przyjemny głos.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
łał, tyle. podoba się bardzo, klimatyczny bardzo głos, przyjemny.
dziękuje..
ninus112 napisał/a:
moją pasja tak samo jest śpiewanie.Nie myślałaś nigdy nad kształceniem swojego głosu od zawodowców??
jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam. traktuję to raczej jako urozmaicenie, śpiewanie przy robieniu czegoś, bardziej rozrywkę niż wiązanie z tym przyszłości.
Nie jestem dostatecznie dobra.
margola napisał/a:
mało pazura
w tym nie miało być go wcale :)
Fazikus napisał/a:
Cola powaliłaś mnie. Moje bębenki dawno nie słyszały takiego ukojenia. Szacunek!!
MaliaDhey napisał/a:
Takie słodkie i delikatne :P Twój głos kojarzy mi się z głosem jakiejś popowej gwiazdki, ale nie wiem której bo nie słucham takiej muzyki :P
mów do mnie jeszcze. na jednym z kont na wrzucie dostałam komentarze z groźbami i zarzuceniem plagiatu, jako że podszywam się pod Gosię Andrzejewicz.
w życiu nie czułam się tak zażenowana. raz że plagiat, dwa, że gwiazdka popu.
enchantment napisał/a:
Szczerze to myślałem, że jest to piosenka w wykonaniu jakieś gwiazdy pop. Rób coś w tym kierunku, masz bardzo przyjemny głos.
takich głosów jest na rynku tysiące - większość się nie przebija. dlatego wolę tworzyć dla siebie. a może po prostu boję się porażki.
_________________ - Chyba się w panu zakochała, bo przeklinała pana całymi tygodniami.
Imię: Aru
Wysłany: 2010-07-30, 12:58
Głupia jesteś. Masz naprawdę dobry głos i powinnaś go spożytkować. Szczerze Ci powiem, że strasznie mnie zdenerwowałaś. Nienawidzę osób, które mają naprawdę dobry głos i mają szansę choć chwilę cieszyć się i z niego korzystać a tego nie robią. Ja nie mam głosu i fałszuję, więc śpiewać nigdy nie będę, choć to marzenie mojego życia. Ty masz szansę śpiewać, a nie robisz tego. Myślę, że warto by było byś się tym talentem podzieliła, bo tak możesz choć na chwilę uszczęśliwić parę osób.
Proponuję na początek ponagrywać parę coverów w tym klimacie. To forum już jest jakimś ujściem. Już masz fanów po krótkim nagraniu. Nie zawiedź ich i odpowiedz na wołania
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-30, 23:28
Coca sama siebie hejtujesz. Jesteś świetna masz wielki talent a te gwiazdki uczą sie śpiewu poto aby śpiewać jak ty. Ze nie słychać niektórych na vivie nie znaczy ze sie z tego nie mogą utrzymać. Mam pytanie piszesz teksty? Powodzenia i masz sie rozwijać bo ja ci załatwie kontrakt jak tego nie zrobisz sama . Ofc żartuje nie znam nikogo z tej branży. Ale nagraj demo i pochodz po wytwórniach napewno jakaś ci cos zaproponuje.
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Głupia jesteś. Masz naprawdę dobry głos i powinnaś go spożytkować. Szczerze Ci powiem, że strasznie mnie zdenerwowałaś. Nienawidzę osób, które mają naprawdę dobry głos i mają szansę choć chwilę cieszyć się i z niego korzystać a tego nie robią.
ale przecież go pożytkuję :) śpiewam dla siebie, czasem mężowi coś zamiałczę.
Qukułka napisał/a:
Proponuję na początek ponagrywać parę coverów w tym klimacie. To forum już jest jakimś ujściem. Już masz fanów po krótkim nagraniu. Nie zawiedź ich i odpowiedz na wołania
jeśli mielibyście jakieś propozycję, chętnie bym się zastanowiła nad nagraniem. Lubie takie spokojne ballady, co dziwne - tylko śpiewać. Słucham przeważnie innych gatunków.
Jimmy FoX napisał/a:
Miałem zaszczyt słuchać jako pierwszy. Miałem zaszczyt mieć go na wyłączność.
miałeś. aż żal mi to rozpowszechniać.
Jimmy FoX napisał/a:
Moim zdaniem powinnaś zapisać się na jakieś warsztaty. Jesteś przyszłością pol... światowej estrady!
może rzeczywiście coś z tym zrobię. ale na żadne estrady nie liczę :)
lgtk napisał/a:
Mam pytanie piszesz teksty?
tak, na poważnie zaczęłam od tego roku, udało mi się napisać 23 piosenki razem z muzyką i wykonaniem, a w tamtym roku było tego znacznie więcej, choć większość słabych i niedokończonych.
Cytat:
wow:d mi się baaaardzo podoba. super!
:)
_________________ - Chyba się w panu zakochała, bo przeklinała pana całymi tygodniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum