Imię: Maja
Wysłany: 2010-08-17, 20:21 coś o cobie :)
Hej :) mam na imię Maja i mam 17 lat. interesuję się kolarstwem górskim, piłką nożną i podróżami. Może to nie brzmi na początku zachęcająco, ale może ktoś chciałby popisać?;>
Co by tu jeszcze powiedzieć hmmm... więcej się dowiecie jak ze mną pogadacie :P
witaj
Czytasz książki? jeśli tak to jakie ?
Oglądasz telewizje ? masz ulubiony film ?
Lubisz zwierzaki ? Może posiadasz jakieś ?
Jak trafiłaś na forum ?
majeczka505 napisał/a:
piłką nożną
Skoro się tym interesujesz to pewnie grasz chyba, że się mylę ? Jak długo grasz ? Kibicujesz jakiejś drużynie ?
Wysłany: 2010-08-17, 20:37
No to może po kolei:
moja muzyka?;> hmmm... nie mam jednej ulubionej. Słucham to co lubię pop czasami hip hop, to zależy :)
na drugie pytanie nie wiem jak mam odpowiedzieć ;/
czytam książki, ostatnio lektury, ale te z mojego wyboru to przygodowe :)
telewizję również lubię oglądać lecz nie posiadam jakichś ulubionych filmów. To co we mnie jest powiedzmy inne to to że lubię wszystkiego po trochu :P
uwielbiam zwierzaki, miałam psa golden retrivera, ale musiałam go z mamą oddać ;(
a na forum trafiłam hmmmm... przez google.pl :P
nie mam ulubionej drużyny i też rzadko oglądam mecze bo mnie nudzą, ale za to lubię grać :D
kwiaty, kwiaty.... ulubiony? może róża, na pewno taki, który jest piękny i ładnie pachnie
[ Dodano: 2010-08-17, 21:38 ]
tak lubię Maję Włoszczowską, niestety nie miałam okazji jej zobaczyć na żywo :( ale nie od niej zaczęła się moja pasja z kolarstwem :P
[ Dodano: 2010-08-17, 21:39 ]
nie oglądałam tego ;/
Wysłany: 2010-08-17, 20:41
a jeszcze było pytanie jak długo gram, wiec gram niech policzę z jakieś 12 lat
[ Dodano: 2010-08-17, 21:42 ]
a jeszcze było pytanie jak długo gram, wiec gram niech policzę z jakieś 12 lat, ale niestety nie w klubie chociaż miałam kilka propozycji
[ Dodano: 2010-08-17, 21:43 ]
gram w szkolnej drużynie i rekreacyjnie
Wysłany: 2010-08-17, 20:58
i dzięki że ktoś się mną zainteresował
[ Dodano: 2010-08-17, 22:00 ]
podróże wszędzie, ostatnio pasjonują mnie kraje typu hiszpania, ponownie francja i włochy, ale też w. brytania :) a podróż chyba najlepszy jest samolot, chociaż nie przeszkadza mi podróż samochodem, autokarem czy pociagiem :)
[ Dodano: 2010-08-17, 22:02 ]
na święta byłam w Tunezji i chciałabym zwiedzić jak najwięcej i dowiedzieć się jak najwiecej o kulturach i zwyczajach państw, do których się udam
[ Dodano: 2010-08-17, 22:06 ]
a co do tego jak trafiłam na forum, to chciałam po prostu z kimś popisać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum