Witam:)
Od razu proszę, abyście wybaczyli oszczędny opis... lub jego brak. Cóż, nie jestem mistrzynią w gadaniu o sobie.
Nazywam się Olka (niee, nie ja wybierałam to imię), to ode mnie chyba tyle.
Oczywiście jeśli chciecie coś o mnie wiedzieć, chętnie odpowiem na konkretne pytania.
Pozdrawiam!
_________________ Maybe you're a sinner into your alternate life? Maybe you're a joker, maybe you deserve to die? - System Of A Down
Witaj, pierwsze co zobaczyłem, to Twój avatar bo bardzo mi sie podoba, po nicku sądzę ,że jesteś pozytywnie nakręcona. A pytanie moje brzmi czy lubisz czarować i czy lubisz spaghetti?
Najczęściej: rock - lata 70., 80., czasem 90., art, prog i prawie wszystkie inne odmiany - punk, metal, a raczej (że tak powiem) jego "słabsze" rodzaje i pojedyncze zespoły.
Poza tym: blues, reggae, ska, nie wybrzydzam też muzyką klasyczną.
Właściwie to z każdego gatunku muzyki (poza electro, trance, techno itp oraz disco-polo) znajdzie się coś dla mnie.
.Nie gadaj Oo. napisał/a:
skąd przybywasz?
Z Lublina:)
Czarodziejek napisał/a:
po nicku sądzę ,że jesteś pozytywnie nakręcona.
Hm... Raczej takich słów nikt, określając mnie, nie używał, ale podobają mi się, więc nie protestuję.
Czarodziejek napisał/a:
lubisz czarować i czy lubisz spagetti?
#1 Taak, lubię kręcić, motać, kłamać, oszukiwać oraz poznawać inne tajniki magii stosowanej.
#2 Jak najdziwniejszy sos i dodatki :D kocham. Jakby kto pytał, pizzę też.
_________________ Maybe you're a sinner into your alternate life? Maybe you're a joker, maybe you deserve to die? - System Of A Down
Imię: Daria
Wysłany: 2010-04-12, 19:15
Psychiczna napisał/a:
A da się inaczej?
Ja znam stosunkowo mało ludzi, którzy lubią czytać, więc tak, da się.
A co najczęściej czytasz? Masz jakieś ulubione gatunki, autorów? A może jest taka książka, do której chętnie wracasz po kilka, kilkanaście razy?
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Darcia, Ulubionych gatunków nie mam. Jaki mam nastrój, za to się łapię.
Nie wiem, dlaczego, ale podoba mi się poczucie humoru Niziurskiego... Co prawda wtedy nie zwracam uwagi na czytany tekst, ale na sposób przekazu. Z kryminałów to czasem Chmielewską.
Podobały mi się także powieści pani Canavan, "Panna Nikt" Tryzny...
Ale zawsze wymiękam, gdy ktoś pyta o ulubionych pisarzy. Gdy lrzeczytam kilka książek jednego, szukam czegoś zupełnie innego, chyba że naprawdę mnie czyms oczarował.Natomiast aktualnie kończę "Krainę Chichow" JC.
Qukułka, takich ludzi na świecie znajdzie się wiele. Witam, witam:)
Darek, sportem się raczej nie interesuję, jedyne co lubię to jazda konna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum