Pytanie jeszcze takie : czy czat ,tam gdzie może, podlega regulaminowi forum ?
Tak, czat jest częścią forum, podlega pod nie, podlega więc i pod regulamin.
Fakt jest tam luźniej, i nie ma aż takiej kontroli nad nim, bo trzeba by tam siedzieć 24h, jednak w przypadkach jeśli ktoś obraża, zachowuje się w sposób niekulturalny - może zostać wyrzucony z czatu albo na stałe, albo na określony okres czasu.
Pytanie to kieruję do administracji, czy jeżeli ktoś będzie nas obrażać w przypadkach pojedynczych także notorycznych to mamy skopiować rozmowę, lub zrobić screena i zgłosić taki przypadek?
_________________ krytycy na ch*** mi skoczyć mogą, jesteście jak pies, który goni własny ogon
SLOW KOŃCZ WAĆ PANNO WSTYDU OSZCZĘDŹ.
Pytanie to kieruję do administracji, czy jeżeli ktoś będzie nas obrażać w przypadkach pojedynczych także notorycznych to mamy skopiować rozmowę, lub zrobić screena i zgłosić taki przypadek?
Chyba masz odpowiedź:
vialink napisał/a:
jednak w przypadkach jeśli ktoś obraża, zachowuje się w sposób niekulturalny - może zostać wyrzucony z czatu albo na stałe, albo na określony okres czasu.
_________________ "Ja nienawidzę siebie kiedy tchórzę
Gdy wytłumaczeń dla łajdactw szukam swych
Kiedy uśmiecham się do tych którym służę
Choć z całej duszy nienawidzę ich!."
Jacek Kaczmarski
To nie była odpowiedź, ja zadałem pytanie czy mamy zgłaszać takie przypadki, ty natomiast cytujesz vialinka, który pisał o wyrzucaniu. Zastanów się nad odpowiedziami, nie masz konkretnej, to nie pisz.
_________________ krytycy na ch*** mi skoczyć mogą, jesteście jak pies, który goni własny ogon
SLOW KOŃCZ WAĆ PANNO WSTYDU OSZCZĘDŹ.
Zastanów się nad odpowiedziami, nie masz konkretnej, to nie pisz.
Jest konkretna - czujesz się obrażony - zgłoś to. Pokaż dowód, że dana sytuacja miała miejsce (na słowo wątpię, żeby ktoś uwierzył). Wtedy będzie można wyciągać konsekwencje.
_________________ "Ja nienawidzę siebie kiedy tchórzę
Gdy wytłumaczeń dla łajdactw szukam swych
Kiedy uśmiecham się do tych którym służę
Choć z całej duszy nienawidzę ich!."
Jacek Kaczmarski
Na przyszłość nie udzielaj się w tematach które Cię przerastają. Miło nam, że mamy wśród nas Mistrza Zrzutów Ekranu - ale jednak powstrzymaj się od OT. To ostanie ostrzeżenie. //TQIT
Nie czytam postów wyżej bo już mi się nie chce.
Ale napiszę coś od siebie. Najlepszym rozwiązaniem czatu moim zdaniem, byłby raczej polchat. Wystarczy zamieścić tylko odnośnik z tego pokoju na forum i tyle, nic prostszego. Można wchodzić bez żadnego programu, a jeżeli ktoś chcę więcej urozmaiceń wtedy ma NPCC, bądź ICQ.
_________________ Warm yourself by the fire, son,
And the morning will come soon.
I’ll tell you stories of a better time,
In a place that we once knew.
Nie czytam postów wyżej bo już mi się nie chce.
Ale napiszę coś od siebie. Najlepszym rozwiązaniem czatu moim zdaniem, byłby raczej polchat. Wystarczy zamieścić tylko odnośnik z tego pokoju na forum i tyle, nic prostszego. Można wchodzić bez żadnego programu, a jeżeli ktoś chcę więcej urozmaiceń wtedy ma NPCC, bądź ICQ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum