Jak przez ostatnią noc .. niektórzy mogli zauważyć na forum został zrobiony czat forumowy.
Czat jest pod adresem www.e-mlodzi.com/chat
Dostaniecie się do niego również poprzez link w menu forum.
----
Teraz kilka praktycznych informacji na jego temat:
1. Po zalogowaniu aby zobaczyć listę użytkowników online i móc korzystać z czatu trzeba albo poprzełączać się pomiędzy pokojami, albo napisać jakąś wiadomość.
Nie wiem jeszcze dlaczego nie łączy od razu, postaram się to kiedyś naprawić
Pokojem głównym jest pokój Public.
2. Komendy z czatu dostępne macie po naciśnięciu pytajnika w prawym dolnym rogu czatu.
3. Czat korzysta z tej samej bazy co forum. Po zalogowaniu się na forum i przejściu na czat jesteście logowani na nim automatycznie.
4. Aby czat działał, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript przez przeglądarkę.
To chyba na tyle, w razie pytań piszcie tutaj.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-12-28, 15:32
a w ogole ktos tam wchodzi?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2009-12-28, 15:33
Lena napisał/a:
a w ogole ktos tam wchodzi?
Najczęściej wieczorami.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ja też wchodzę, ale teraz tam panuje totalna zamuła, więc tym razem sobie odpuściłem.
Taak szczególnie wczoraj w nocy,co?;D
Zazwyczaj wieczorami jest najwięcej ludzi,bo rano i popołudniu to tylko ciiiszaa.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Ja bym proponował wprowadzić większą kontrolę na ten chat bo to co dzieje się tam przekracza wszelkie normy. Nie jestem święty, też zachowywałem się tam wulgarnie, ale są osoby, które o stopień enty mnie przewyższają., Niektórzy nie dorośli aby korzystać z tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum