_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
uwielbiam Paula Coelho i Dana Browna ;*
lubię czytać głównie takie związane z problemami (anoreksja, narkotyki, utrata wzroku itp . )
ale czytam też kryminały
ostatnio przeczytałam cały pamiętnik wampirów !
no i oczywiście Zmierzch .
a ty jakie książki czytasz ? może byś mi jakieś poleciła ?
Imię: Daria
Wysłany: 2010-06-20, 15:54
Annika napisał/a:
nie wiem . tak mi się jakoś napisało . a co ?
Bo to jest błąd i niektórych to razi
Annika napisał/a:
uwielbiam Paula Coelho
To teraz mi wytłumacz, co w książkach tego pisarza takiego jest, bo ja osobiście przeczytałam Weronika postanawia umrzeć i już nigdy więcej nie sięgnę po książki tego autora.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Annika, Dżem dobry, widzę, że zaczytujesz się w powieściach sławnych pisarzy. Dan Brown jest super, ale Paulo Coelho do mnie nie przemawia. Wolę Jeffrey'a Deaver'a i Dean'a Koontz'a. A poza tym wolę jakieś nowości z fantastyki, Zmierzch to już przeszłość. Piszę także własną książkę. Przyjemnego pobytu na forum życzę
To teraz mi wytłumacz, co w książkach tego pisarza takiego jest, bo ja osobiście przeczytałam Weronika postanawia umrzeć i już nigdy więcej nie sięgnę po książki tego autora.
hmm . co w nich jest ?
sama nie wiem ale mają w sobie coś takiego ...
wiesz co może po prostu lubisz inne typy książek ?
ja uwielbiam Paula Coelho i bardzo mi się podobają jego książki ( chociaż nie wszystkie)
mają w sobie taką jakąś mądrość...
[ Dodano: 2010-06-21, 19:27 ]
Aerien napisał/a:
Piszę także własną książkę
piszesz własną książke ? a o czym będzie jeśli można wiedzieć ?
wiesz co moim największym marzeniem jest właśnie to żeby napisać kiedyś książkę !
ale p oprostu nie wiem jak się za to zabrać ...
_________________ I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum