Jestem Kasią.... zwana potocznie Kvasią... Mam 15 lat... ; )) raczej nie zaliczam się do tzw. hot15 hhh
Zainteresowania...? no cóż... nie będę ściemniać... jakiś oszałamiających nie mam... jak na dzisiejszą młodzież przystało ... Informatyka... Muzyka... i od czasu do czasu... jak się coś natrafi to weterynaria i psychologia...
Zbytnio się nie wyróżniam... chyba że szczerością... (przez którą czasem dziwnie się czuje w tym z regóły zakłamanym świecie) ... haha no i może troche sie wyróżniam mymi czerwonymi włosami(niechcący) haha jak to teraz powiada większość ludzi którzy myślą że są fajni bo są inni i uważają że każda inność odmienna od nich jest "zUa"... powiem: "jestem jaka jestem"... haha choć raczej nie uważam że, zeliczam się do tych których przed chwilą opisałam ; p
hah czemu się tu znalazłam?....
Sama nie wiem... czasem mam takie jazdy... że wpisuję w google.pl np. fora i się zapisuje i jeżeli jestem w stanie się zaaklimatyzować to zostaje ; ))
NOo... bo się za bardzo otworzę...; ))
jeszcze raz Witam.. i mam nadzieje że nie za bardzo będę wam działać na nerwy ; )
zawsze sobie obiecuję... " tu zostanę długo " ... noo zobaczymy jak to będzie.. bo z konsekwencja u mnie to jeszcze... ciężko... ale pracuję ciężko pracuję ; ))
_________________ "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
"Ludzie nie mają czasu, aby cokolwiek poznać.[...] Jeżeli chcesz mieć przyjaciela...oswój mnie!"
no niestety... świat zgłupiał... ludzie rzucają słowami których sami nie rozumieją. Żeby opis miał większy przekaz... i dotarł do większej rzeszy ludzi trzeba jak do dzieci...
a poza tym... "Mały Książę" był odjechany nie uważasz...? hah... nawiasem mówiąc był jedyną lekturą która przeczytałam do końca.. i nie zanudziłam się przy tym...; ))
_________________ "Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
"Ludzie nie mają czasu, aby cokolwiek poznać.[...] Jeżeli chcesz mieć przyjaciela...oswój mnie!"
Ostatnio zmieniony przez egzystencjalna 2008-10-29, 17:43, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-10-29, 17:38
o xD Witam imienniczkę ..!
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Witam serdecznie egzystencjalna, w sumie w przywitaniu wszytsko naisałaś, zresztą ładne bardzo...
Także miło mi i również mam nadzieje że zostaniesz z nami
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum