Cześć wszystkim, nazywam się Ola i w tym roku zakończyłam etap dzieciństwa i wkroczyłam w świat dorosłości? No mam 18 lat. Za każdym razem gdy piszę powitanie na jakimkolwiek forum tryskam nadzieją, że zostanę tu na dłużej, na przeszkodzie staje mi słomiany zapał i lenistwo.. zobaczymy, może tym razem będzie inaczej. Jako, że przekopałam już tysiące tematów powitalnych i sama napisałam podobną ilość postaram się zawrzeć wszystkie najistotniejsze rzeczy dotyczące mojej osoby :P. Jestem osobą otwartą, jak wyżej wspomniałam jestem też leniwa. Jak chyba każdy uwielbiam się śmiać, żartować, przebywać w towarzystwie przyjaciół i znajomych, szybko się wkurzam i jestem bałaganiarą (niestety, chociaż..), nienawidzę matematyki, ogólnie przedmiotów ścisłych, dlatego chwała Bogu, że zakończyłam już edukację fizyki i chemii w LO,aha no i jestem roztrzepana co czyni mnie bardziej chaotyczną osobą. Nie posiadam wyjątkowych umiejętności, choć ostatnio zainteresowałam się grą na keyboardzie i mam nadzieję, że nauczę się kilku melodii, "od święta" mam dostęp do prawdziwego urządzenia, a resztę czasu przeznaczam na grę na virtual piano, swoją drogą fajna zabawa :D, jestem na swój sposób wrażliwa, z reguły nie jestem kłótliwą osobą. Jeżeli chodzi o muzykę to preferuję praktycznie wszystko, ostatnio w głośnikach.. leci? łona, myslovitz, ostr, prodigy, justice, pendulum, znalazło się jeszcze miejsce na jeden kawałek parkway drive choć osobiście nie przepadam za tego typu muzyką. Jeżeli chodzi o książki to wakacje są czasem kiedy nadrabiam czas, który w roku szkolnym przeznaczyłam na naukę i inne mniej lub bardziej dramatyczne lektury, czytam książki "lekkie", zabawne. Nie jestem zwolenniczką fantasy, kryminałów i sentymentalnych dzieł coelho. Sportów żadnych nie uprawiam, no chyba że bieganie od czasu do czasu na bieżni naprzeciwko domu można zaliczyć do tego zaliczyć.
Także witam, mam nadzieję, że zostanę zauważona i będzie mi się miło z.. Wami wszystkimi pisało, trzymajcie się :D
W gimnazjum byłam bardzo za tym przedmiotem, osiągałam dobre wyniki na sprawdzianach, bla bla, wchodząc do liceum i mając tyrana a nie historyka mój entuzjazm do tego przedmiotu umierał z każdą kolejną nauką na sprawdziany z 15-17 tematów na raz.
Ostatnio skończyłam czytać książkę "Dziewiętnaście minut" Jodi Picoult, a przed tą książką czytałam "Imprezę u Ralpha" :D
Filmy bardzooo rzadko, praktycznie w ogóle. Jak już to seriale.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum