Cześć! ;) Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Forum młodzieżowe » Przedstaw się » Cześć! ;)

Cześć! ;)
Autor Wiadomość

spoiled
User

Wysłany: 2010-07-24, 17:44   Cześć! ;)

Cześć wszystkim, nazywam się Ola i w tym roku zakończyłam etap dzieciństwa i wkroczyłam w świat dorosłości? No mam 18 lat. Za każdym razem gdy piszę powitanie na jakimkolwiek forum tryskam nadzieją, że zostanę tu na dłużej, na przeszkodzie staje mi słomiany zapał i lenistwo.. zobaczymy, może tym razem będzie inaczej. Jako, że przekopałam już tysiące tematów powitalnych i sama napisałam podobną ilość postaram się zawrzeć wszystkie najistotniejsze rzeczy dotyczące mojej osoby :P. Jestem osobą otwartą, jak wyżej wspomniałam jestem też leniwa. Jak chyba każdy uwielbiam się śmiać, żartować, przebywać w towarzystwie przyjaciół i znajomych, szybko się wkurzam i jestem bałaganiarą (niestety, chociaż..), nienawidzę matematyki, ogólnie przedmiotów ścisłych, dlatego chwała Bogu, że zakończyłam już edukację fizyki i chemii w LO,aha no i jestem roztrzepana co czyni mnie bardziej chaotyczną osobą. Nie posiadam wyjątkowych umiejętności, choć ostatnio zainteresowałam się grą na keyboardzie i mam nadzieję, że nauczę się kilku melodii, "od święta" mam dostęp do prawdziwego urządzenia, a resztę czasu przeznaczam na grę na virtual piano, swoją drogą fajna zabawa :D, jestem na swój sposób wrażliwa, z reguły nie jestem kłótliwą osobą. Jeżeli chodzi o muzykę to preferuję praktycznie wszystko, ostatnio w głośnikach.. leci? łona, myslovitz, ostr, prodigy, justice, pendulum, znalazło się jeszcze miejsce na jeden kawałek parkway drive choć osobiście nie przepadam za tego typu muzyką. Jeżeli chodzi o książki to wakacje są czasem kiedy nadrabiam czas, który w roku szkolnym przeznaczyłam na naukę i inne mniej lub bardziej dramatyczne lektury, czytam książki "lekkie", zabawne. Nie jestem zwolenniczką fantasy, kryminałów i sentymentalnych dzieł coelho. Sportów żadnych nie uprawiam, no chyba że bieganie od czasu do czasu na bieżni naprzeciwko domu można zaliczyć do tego zaliczyć. ;)

Także witam, mam nadzieję, że zostanę zauważona i będzie mi się miło z.. Wami wszystkimi pisało, trzymajcie się :D

Darcia 
Pogromca postów
Po prostu ja

Imię: Daria

Wysłany: 2010-07-24, 17:52   

Historię lubisz?
Jakie książki czytasz?
A filmy oglądasz?

spoiled
User

Wysłany: 2010-07-24, 18:15   

W gimnazjum byłam bardzo za tym przedmiotem, osiągałam dobre wyniki na sprawdzianach, bla bla, wchodząc do liceum i mając tyrana a nie historyka mój entuzjazm do tego przedmiotu umierał z każdą kolejną nauką na sprawdziany z 15-17 tematów na raz.

Ostatnio skończyłam czytać książkę "Dziewiętnaście minut" Jodi Picoult, a przed tą książką czytałam "Imprezę u Ralpha" :D

Filmy bardzooo rzadko, praktycznie w ogóle. Jak już to seriale.

Madzialena13 
Wymiatacz
Cisza,kawa i ja

Imię: Magdalena

Wysłany: 2010-07-24, 18:18   

Cześc ;)

Mizantrop 
Moderator
Pstrykacz-amator

Wysłany: 2010-07-24, 18:19   

Cześć, miłego pobytu na forum :-)

Gośś_ 
User

Imię: Gosia

Wysłany: 2010-07-24, 18:20   

Cześć ;]

aniia95 
User

Imię: Ania

Wysłany: 2010-07-24, 19:12   

Cześć ;)

enchantment 
VIP
osobliwy wypadek

Imię: Jakub

Wysłany: 2010-07-24, 19:18   

Cześć, miłego wysyłania postów.

kotek:* 
Mega wymiatacz

Imię: ka$ia

Wysłany: 2010-07-24, 20:02   

siemka :-)

masz jakieś zwierzaki ? jeśli tak to jakie

spoiled
User

Wysłany: 2010-07-24, 20:40   

Nie posiadam żadnych zwierząt, ogólnie za nimi nie przepadam.

Cześć, cześć. ;)

Odpowiedz do tematu