Witam wszystkich Was- ja.
Mam w sumie prawie 16 lat, lubię historię, herbatę, sztukę (byle nie nowoczesną), ekspresję, muzykę, książki, wampiryzm (można lubić wampiryzm? Cóż, interesuje mnie, może tak), trochę anime, jadę konną, niczym nie ograniczoną wolność, niemiecki i piękne widoki.
Nie lubię matematyki, programowania, chamstwa, niereformowalnej życiowej głupoty, kawy bez mleka, ludzi z reguły uważających się za lepszych od innych, skrajnych ekstrawertyków, zmanierowania i przesady.
Na forum zarejestrowałam się zupełnie spontanicznie- mam nadzieję zostać na dłużej, bo wydaje mi się sympatycznie.
Miało być o mnie- jakieś pytania?
Dziewczyna, imię, jeśli muszę podać ( ; ) )- Justyna.
Hm, nie lubię dlatego, że nie idzie mi dobrze, a w dodatku nie interesuje mnie- maturę trzeba będzie jakoś przeżyć, ale w żaden sposób nie wiążę przyszłości z matmą.
Dziewczyna, imię, jeśli muszę podać ( ; ) )- Justyna.
Nie musisz, ale miło mi.
Moonlight,
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Z Dolnego Śląska, konkretnie z niewielkiego miasta blisko Wrocławia.
_________________ "He likes to experiment on his dog Abercrombie
In the hopes of creating a horrible zombie
So he and his horrible zombie dog
Could go searching for victims in the London fog."
Muszę powiedzieć, że znam to, bo właśnie jestem w trzeciej gim w klasie mat-inf, wybrałam taką, a nie inną ze względu na dwa języki no i liczyłam, że zaprzyjaźnię się może chociaż trochę z tą matmą żeby później sobie lepiej radzić- cóż, matmy i informatyki jak nienawidziłam, tak nienawidzę, jedyny plus to to, że trafiła mi się klasa całkiem do życia. Ale dalej już na pewno idę w kierunku języków, historii i sztuki, co za dużo na siłę, to niezdrowo.
Witam :) Ja znam ból ludzi nie lubiących matmy. (sama jej nie cierpię) Obrzydliwość. Aaaa i niemieckiego też nie lubię. Ale już 4 rok mnie ten język prześladuje. No cóż.. :) A wampiryzm fajna sprawa- kiedyś mocno ale to mocno mnie kręciło. Dziś bardziej przepadam za np. strzygami, kikimorami, nocnicami i południcami :D (mitologia i wierzenia Słowian ot co! )
Chyba miałybyśmy o czym pogadać, bo też kocham mitologie wszelkiego rodzaju i wierzenia ludzi, taką historię życiową ; )
Co do niemieckiego- ja się uczę już zaraz zaraz... dziewiąty rok, ale od początku polubiłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum