Cześć wszystkim pisze do Was clover. Jestem z woj. świętokrzyskiego, lubię rozmawiać, poznawać ludzi - jak ktos chciałby pogadać to śmiało. Hobby: gra na gitarze, teatr, śpiew. Muzyka: reggae, rock. Książka: Paulo Coelho. Mam nadzieję, że mi się tu spodoba. Trafiłam przypadkiem przez wujka Google
pozdrawiam :)
_________________ Daj sobie wreszcie kredyt zaufania, bo masz mało do stracenia a bardzo dużo do zyskania.
kocham bańki mydlane :D
aa nick no to wymyśliła moja cholernie pozytywnie głupia kumpela, ktora naduzywała odlotowych agentek no i zostało clover :))
film? hmm lubie się pośmiać na filmie, więc komedie albo stare horrory :D
i... mamy tak samo na imię Klaudio ;DD
_________________ Daj sobie wreszcie kredyt zaufania, bo masz mało do stracenia a bardzo dużo do zyskania.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
piszesz ze lubisz rock, jakies konkrety ??:p
no i witam xd
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
co do rock'a to konkretow za bardzo nie mam, słucham różnych utworów różnych wykonawców - co się nawinie a jak coś mi się spodoba to szukam akordów i gram na gitarze, ale preferuję bardziej polski rock )
Eddie Van Halen napisał/a:
Bruce Springsteen czy Elvis Presley?
myślę, że Elvis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum