_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Zagranicznego ? Wszystkiego po trochę, więc też coś się znajdzie.
Książki łatwe i przyjemne. Rzadziej te ciężkie, znaczy na myślenie. Książka ma być relaksem a nie umysłową torturą.
Aktualnie czytam 'Księżyc w nowiu' druga część Zmierzchu (wstyd się przyznać, ale zaczęłam czytać od drugiej części - niestety Zmierzchu nie da się dorwać w żadnej bibliotece)
_________________ Poliż mnie, I'm Polish
albo jeśli wolisz,
możesz mnie posolić,
albo wymiętolić.
Nie wiem, szukam,
w różne drzwi pukam.
Puk puk, fuck fuck,
fuck you, how do you do?
Aktualnie czytam 'Księżyc w nowiu' druga część Zmierzchu (wstyd się przyznać, ale zaczęłam czytać od drugiej części - niestety Zmierzchu nie da się dorwać w żadnej bibliotece)
Trzeba było cierpliwie poczekać na zmierzch, bo nie będziesz wiedziała skąd się co wzięło.. ^^
W ogóle to druga część jest dużo gorsza od pierwszej, moim zdaniem. ^^
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum