czesc! NAzywam sie Agata jak wiadac jestem na tej stronie nowa. ALe bardzo lubiepoznawać nowych i ciekawych ludzi.;p Czasem lubie sie kłócic, podobają mi sie odmienne pogląy. ;pDl zapraszam moze pogadamy!;p
szczerze powiem ze nie mam ulubionej muzyki slucham to co leci. choc ostatnio spodobal mi sie stare zespoly. Lubie ksiązki pzygodowe i fantastyczne. Moja pasją od niedawna jest granie na gitarze. a wy co lubicie robic? Jak odnajdują was znajomi?;p
_________________ "Codziennie patrz na świta, jakbyś widział go po raz pierwszy"
Witam ! Mam na imię Mateusz i też jestem nowym użytkownikiem forum.Bardzo lubie czytać o innych ludziach a to forum bardzo dobrze je opisuje.Moje hobby to informatyka czyli lubie zajmować się komputerami i podobnym sprzętem.Słucham nowoczesnej muzyki a także ze starej muzyki lubię Nightwish.Chcę poznawać nowych ludzi i nowe znajomości.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum