Wysłany: 2010-09-02, 19:39 Czy dziewczyna się we mnie zakochała?
Cześć wam. Mam 12 lat i chodzę do klasy szóstej. Jest pewna dziewczyna, która prawdopodobnie mnie bardzo lubi, ja ją też. Czasami na lekcji zerka na mnie, a niekiedy się uśmiecha. Często ją rozśmieszam, kilka razy jej naprawdę pomogłem. Co to może oznaczać?
To może oznaczać i wszystko, i nic. Możesz jej się podobać, ale może też traktować Cię tylko jako kolegę. Jednak ze względu na Wasz wiek obstawiam raczej to pierwsze.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Imię: Karolina
Wysłany: 2010-09-02, 19:48
Zaproś ją na spacerek, potem idźcie na melanżyk.
W końcu macie 12 lat. Czas na was.
A teraz na poważnie.
Może Cię traktowa jako kolegę, bądź jako ,,kogoś więcej''. Tylko czy w wieku 12 lat, można mieć ,,kogoś więcej''? Bzdurka mała, ale zawsze...
Ja tam bym zaczekała, i zobaczyła jak sprawa sama się potoczy
Chyba nic nadzwyczajnego,bo gdybyś to co napisał miało oznaczać szanse na jakiś poważny związek,to powinienem mieć 90% partnerek z klasy.Ale może w podstawówce jest inaczej bo tam jak się odezwiesz do dziewczyny to jesteś traktowany inaczej przez klasowych 'menów'.
Najprawdopodobniej jest Tobą w jakiś sposób zauroczona. Ale o miłości nie może być mowy, mimo wszystko jesteście jeszcze trochę za młodzi i nie czas na to.
PS. My w wieku 12 lat bawiliśmy się w "krowę" na przerwach.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-09-02, 21:16
Velta napisał/a:
Co to może oznaczać?
Że się na ciebie patrzy i uśmiecha, nie wiem, może ptak ci osrał bluzę
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Aru
Wysłany: 2010-09-03, 09:17
Matkooo... ale wy dzieciakowi w głwie plątacie..
Chłopcze, jak chcesz wiedzieć czy ona Cię lubi bardziej niż po prostu ot tak lubi, to porozmawiaj z nią, ale po szkole (odprowadź do domu albo zaproś na lody czy spacer na plac zabaw). Wtedy z nią porozmawiaj - najpierw o szkole, potem jej powiedz że ją lubisz i że fajna jest dziewczyna. Po jej reakcji zauważysz czy to odwzajemnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum