Frozy, może jak masz takimi dennymi odpowiedziami sypać to idź na samosie, tam będziesz kozaczył. Tutaj liczą się odpowiedzi które przyniosą jakieś korzyści dla autora.
Ależ Ty nie musisz Go niczego uczyć, ani wypisywać mu recepty bowiem polucja jest zgodna z naturą mężczyzny, że tak powiem:
Nocne polucje jako wyraz naturalnego procesu fizjologicznego są nieuniknionymi sposobami pozbycia się przez organizm nadmiaru spermy, w przypadku gdy w tym czasie nie dojdzie do współżycia seksualnego.
(http://www.szansaspotkania.net/index.php?page=2049)
[Polucja] po raz pierwszy pojawia się u chłopców w okresie dojrzewania. Pierwsza polucja uznawana jest za objaw osiągnięcia dojrzałości płciowej.
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Polucja)
Chłopak jest zdrów jak ryba
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
Ostatnio zmieniony przez cappuccino 2010-07-29, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-07-30, 01:55
Hmm, a jeśli mam 15 lat i jeszcze żadnej polucji nocnej, to znaczy, że coś źle? Dodam, że masturbuję się do wytrysku raz na jakiś czas, może to to hamuje? Czy polucja faktycznie jest do czegoś potrzebna i jak nie doświadczę tego to umrę, albo coś?
_________________ Jeśli uwierzymy w boga to zyskamy wieczność, jeśli go nie ma - nie stracimy nic, bo nie ma nic poza światem materialnym; jeśli jednak odrzucimy istnienie Stwórcy, możemy stracić wieczność, a nie zyskać niczego.
Hmm, a jeśli mam 15 lat i jeszcze żadnej polucji nocnej, to znaczy, że coś źle? Dodam, że masturbuję się do wytrysku raz na jakiś czas, może to to hamuje? Czy polucja faktycznie jest do czegoś potrzebna i jak nie doświadczę tego to umrę, albo coś?
Mówię że kocham wychowanie seksualne siostry katechetki. Nie polucja to pozbycie się z organizmu nadmiaru nasienia. W jądrach odbywa się cały czas produkcja nasienia i po pewnym czasie przestaje starczać miejsca na jego magazynowanie w tedy następuje polucja ale skoro się onanizujesz to pozbywasz się spermy z organizmu. Nie nie umrzesz i nic Ci nie będzie.
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum