diego no po prostu nic dodać nic ująć!
Dla mnie to odrobinę bez sensu... Na GG taaaki pewny, a jak przyjdzie co do czego, to odwrót. I następnym razem idź z nią sam ;> nie z jej koleżanką ;]
Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-03-27, 20:54
Dziewczyna jest zdecydowanie, albo nie dojrzała psychicznie w żadnym stopniu, albo po prostu pisząc tak próbuje cię jeszcze bardziej uwieść. :P
Fakt faktem, dziewczyny lubią mieć wielbicieli. :)
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Weź ją na spacer samą ! Pogadacie, przytul ją , zobacz jaka będzie jej reakcja.
Rób coś w tym kierunku aby była Twoja. Wydaje mi się, że ona Cię tak podpuszcza żebyś się zaczął starać. Może ona coś chce tylko nie wie co robić skoro Ty nawet boisz się ją przytulić. Przełam to w końcu !
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
Znacie jakiś sposób jak zdobyć odwagę żeby ją przytulić? jak wyczuć ten moment?
Tak od razu przytulić to ciężka sprawa. Spróbuj najpierw ją przyzwyczaić do Twojego dotyku. Złap ją czasem za rękę jak coś tłumaczyć. Jak się śmiejecie to ją delikatnie obejmij. Musisz wszystko robić stopniowo. Jak już się trochę przyzwyczai to ją możesz ew. przytulić.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Dziewczynie pewnie podobają się Twoje starania, ale myślę, że jest rozczarowana, że nie widać ich kiedy się spotykacie.
Tak jak już pisali moi poprzednicy: nie trudno być cwaniakiem na GG czy przez SMSy.
Pokaż jej, że Ci zależy. W realu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum