Czy on nie chce mnie już? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Czy on nie chce mnie już?

Zamknięty przez: motyl
2009-08-11, 18:39
Czy on nie chce mnie już?
Autor Wiadomość

paulinnkkka
User

Wysłany: 2008-11-11, 13:05   Czy on nie chce mnie już?

Chodzę z chłopakiem miesiąc przeszło... I wczoraj przyjechała do niego siostra cioteczna i gdy z nia był nie odzywal sią ani nie pisał esów....Nic dopiero o 12 w nocy napisał że niby mu tel sie rozładował....A dziś nic nie napisał a ja mu za to napisałam że chcę przerwę i że może robić co chce, a on że będzie robił co chce, i ja wtedy mu odp że chyba lepiej żebysmy sie rozstali ale on nic nie odp...;( Co sądzicie czy on juz nie chce mnie:( ? Dać sobie spokój? Kocham go i on mowił że też...;(

Poprawione przez blondix.

Justencja 
Pogromca postów

Imię: Justyna

Wysłany: 2008-11-11, 13:14   

Moim zdaniem był z siostrą i nie miał czasu żeby Ci odpisać, lub po prostu faktycznie rozładował mu się tel.
Sorki ze pisze ale zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko, nie potrafisz zrozumieć że ma czasem swoje życie.
Robisz z niczego wielkie halo! Pomyśl co on teraz myśli ? skoro nagle chcesz przerwy a potem zerwania? że to ty go nie chcesz masz go dość itp. Na jego miejscu dałabym sobie spokój bo z taką dziewczyną naprawde trudno wytrzymać, co ma do Ciebie na zawołanie przylatywać, a jak jeden dzien nie napisał od razu mu nie wierzysz i wielki foch na cały świat, jaka ja biedna, zostawił mnie.... żenada, szkoda gadać.
paulinnkkka napisał/a:
? dac sobie spokuj?

jęsli masz się tak zachowywać to lepiej tak! Jeśli się nie umie zrozumieć partnera i uwierzyć mu... no to sory ale coś z tobą nie tak.

http://www.lastfm.pl/user/Justencja

nana 
Stały User

Wysłany: 2008-11-11, 13:17   

Paulinko powiec mi jeszcze jaki jest wasz wiek?
Jak powiedział, że Cię kocha więc tak pewnie jest.

miczka 
Hiper wymiatacz

Imię: Monika

Wysłany: 2008-11-11, 13:19   

Miesic, to jesycye nie jest tak dugo w sumie. Nie odpisał? Dziwne. Może on też chce się rozstac, tylko nie wie jak to rozegrac i myśli, że milczenie jest najlepszym w tym wypadku rozwiązaniem? Może myśli, że wszystko jakoś samo przejdzie... Chłopak dziwnie się zachowuje.Co prawda może chciał czas poświęcic tylko dla siostry, ale moim zdaniem, jeżeli tak było, to powinien o tym powiedziec. (pewnie byś zrozumiała). Postaraj się namówic go na spotkanie w cztery oczy i porozmawiaj z nim o tym. Niech Ci wszystko wyjaśni, powie o co mu chodzi.

L. 
Pogromca postów
ultradoskonała

Wysłany: 2008-11-11, 13:22   

Wiesz co, nie mam zielonego pojęcia, w czym tkwi problem. Pozwól, że przeanalizuję: Przyjechała do niego kuzynka, a on nie zadzwonił. I co z tego? Miał gości, chyba nie wymagasz od swojego chłopaka by dzwonił dziesięć razy dziennie? Żaden koniec świata. A może... podejrzewasz go o zdradę z kuzynką? ;>
Po co, do cholery, napisałaś mu, że chcesz przerwę? Taki związek jest bezsensu.

A thousand lies have made me colder

paulinnkkka
User

Wysłany: 2008-11-11, 13:25   

To niechodzi ze tylko wczoraj mnie olal ale osttanio wogole mniej pisze i odpisuje na esy po kilku godzinach, a wczesniej niebylo tak zawsze odp min co 10,15 min

malinkaa 
Pogromca postów

Wysłany: 2008-11-11, 13:25   

ło matko..
Nigdy nie załatwia sie takich spraw przez sms czy gg.
Jak była u niego siostra cioteczna to powinnaś to zrozumieć. Po co od razu wyskakiwać z jakimiś przerwami czy rozstaniami? Nie odzywał sie do Ciebie tylko jeden dzień.. bez przesady. Zrobiłaś niepotrzebne halo, teraz sama musisz to odkręcić.

Lena 
Pogromca postów
<3

Imię: Mieczysława

Wysłany: 2008-11-11, 14:03   

a spotykacie sie w realu czy tylko sms??
robisz cos z niczego. a po za tym miesiac to mało, a wyznania miłosci po tak krrotkim czasie to za szybko. co najwyzej zakochanie.

laven 
Pogromca postów

Wysłany: 2008-11-11, 20:26   

Chryste panie. Znowu niekończące się zdania. I jakie chaotyczne.
Lepiej będzie, jak dasz sobie z chłopakami spokój na najbliższe lata, bo widać po Twoim zachowaniu, że nic z żadnym nie wyjdzie. Dorośniesz i wszystko będzie ok.

Daire 
User
Tylko Ja^^

Wysłany: 2008-11-12, 14:42   

Przeciez on ma swoje życie! Daj mu czasem odetchnąc. Nie mozesz go miec na wyłącznośc.

Daniello 
Stały User
Boss

Imię: Daniel

Wysłany: 2008-11-12, 15:23   

Olał cię i widocznie miał to głęboko głęboko d**ie...

//Cenzura [Funner]
// Cenzura cenzurą .. ale Danielo obiecuję, jak jeszcze zobaczę raz takie durne i nabite posty w Twoim wykonaniu to właduje Ci warna ...

Pati
User

Wysłany: 2008-11-24, 16:21   

Myślę, że krótka przerwa mogłaby wam pomóc .
Nie można cały czas z kim żyć, bez wolności itd.
Może coś w rodzinie u niego się stało i nie chce o tym mówić.
Może lepiej, żebyś z nim pogadała, dlaczego on się tak zachowuje, ale nie przez sms-y tylko tak na żywca . ;) .

zagubiona91 
User

Wysłany: 2008-12-07, 20:59   

Miesiąc to jest zdecydowanie za mało by móc powiedzie, że się kogoś kocha, a Tym bardziej w Twoim wieku. Zachowujesz się jak jakaś rozkapryszona 13-latka.
Daj chłopakowi trochę luzu.
Zabwny jest fakt, że piszesz do niego przez Sms na tak ,,poważne" tematy. Hmm... Sama zaproponowałaś przerwe, albo zerwanie , a teraz przeżywasz, że Cię olewa. Troszkę dojrzej Koleżanko :)

PoZachodzieSłońca 
User

Wysłany: 2008-12-07, 21:47   Re: Czy on nie chce mnie już?

paulinnkkka napisał/a:
Chodzę z chłopakiem miesiąc przeszło... I wczoraj przyjechała do niego siostra cioteczna i gdy z nia był nie odzywal sią ani nie pisał esów....Nic dopiero o 12 w nocy napisał że niby mu tel sie rozładował....A dziś nic nie napisał a ja mu za to napisałam że chcę przerwę i że może robić co chce, a on że będzie robił co chce, i ja wtedy mu odp że chyba lepiej żebysmy sie rozstali ale on nic nie odp...;( Co sądzicie czy on juz nie chce mnie:( ? Dać sobie spokój? Kocham go i on mowił że też...;(

Poprawione przez blondix.

Z tego co napisałaś, bardziej wydaje mi się że to ty go nie chcesz niż on ciebie. xd

zagubiona91 
User

Wysłany: 2008-12-07, 22:56   

Takie trochę zabawne, ale bez obrazy. Też jeszcze niedawno miałam 13, czy też 14 lat :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi