Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-07-06, 11:59
Marlen napisał/a:
Kilka kropli krwi i tyle.
albo i to nie.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Dobrze, że ja tego nie czytałam przed swoim pierwszym razem bo to jest troszkę przerażające.
nawet nie troszkę, bo gdybym się takich rzeczy nasłuchała, to bym chyba była żelazną dziewicą do śmierci. dramat się tu robi, czarne scenariusze, gdyby to miało być takie złe i okropne i tyle krwii makabry... to po co ludzie by się za to brali, hę? nie siać paniki, trochę krwi było, lekki krwotok z nosa to więcej niż to.
Teksańska masakra piłą motorowa wszystkie części.
sheilven, ma racje, gdyby to wszystko było tak strasznie krwawe to nie było by dzieci na tym świecie.
Z właśnego doświadczenia wiem, że dziewczyna się nie wykrwawi i nie umrze z bólu.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Ostatnio zmieniony przez Marlen 2010-07-06, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum