Wysłany: 2009-07-14, 13:15 czy podczas pierwszego razu dziewczynie leci krew?
chcialabym sie dowiedziec czy podczas pierwszego stosunku jak chlopak przebija dziewczynie blone dziewicza to czy leci jej krew? Czy duzo jej leci i jak sie wtedy zachowac, mysle ze to troche krepujace jest. Pytam bo chce wiedziec na przyszlosc.
To zależny od dziewczyny i od błony dziewiczej. Niektórym leci, niektórym nie. I raczej nie jest to obfite, raczej będzie widoczne tylko na prezerwatywie/penisie/palcu w zależności od tego jak ta błona zostanie przerwana. A jak się zachować? Normalnie, idąc pierwszy raz do łóżka należy być przygotowanym na taką ewentualność. Zawsze potem można iść pod prysznic.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Skoro idziesz z facetem do łóżka i on wie, że to Twój pierwszy raz...to nie powinnaś się krępować :)
W końcu to ludzka rzecz....chociaż u nas nie było żadnej krwi :)
_________________ Droga miłości to najpiękniejsza droga w życiu... :*
Wysłany: 2009-07-14, 19:30
nie wiem, a skąd wiesz, że nie? Właśnie może się zmienić, bo w czasie seksu zwiększa się poziom któryś tam hormonów. Mi po seksie uregulował się okres. Wcześniej przez 6 lat miałam straszne problemy z cyklem i brakiem miesiaczki, teraz wszystko jest ok. Więc może sie zmienić i przyspieszyć.
A co do krwi po pierwszym razie.. wg mnie jeśli dziewczyna miała robioną palcówkę, krew nie powinna wystąpić. Jeśli jednak będziesz miała krew to nie przejmuj się, w tym nie ma nic krępującego, tak jak i w tym, że masz wydzieline.
ekhm... jezeli chodzi o krew no to nie wiem czy tak mało może polecieć...znam przypadek kiedy 15-latke rozdziewiczali na jakiejs domówce to krew była dosłownie wszędzie a dziewczynie leciała jeszcze nawet jakiś czas po stosunku takze jak zalozyla spodnie to od razu miala wielka czerwona plamę... także mimo wszystko bym uważał
Wysłany: 2009-07-14, 19:38
nie wiem, mam 19 lat;-). Wiem, bo przez pól roku przed pierwszym razem miałam okres z 2-3 razy. Dodaktowo bardzo źle się czułam przez wieczny stan przedmiesiączkowy. Odkąd uprawiam seks wszystko jest w porządku, cykl regularny, okres normalny, co miesiąc.
A no to wybacz, sugeruję sie wiekiem wpisanym :)
Rozumiem że Tobie się wyregulowało, ale nie wiemy czy z powodu rozpoczęcia współżycia czy może z innego powodu
Ale sugeruję że nie ma to wielkiego wpływu ;p
Wysłany: 2009-07-14, 20:01
nie wiem, wg mnie homoseksualnego też, bo podniecona kobieta, nieważne czy facetem czy babą wytwarza pewne hormony ktore odpowiadają m. in. za cykl miesiączkowy.
nie wiem napisał/a:
A mi nie, więc twierdze że nie ma ;p
to śmiem twierdzić, że albo od zawsze masz normalny cykl, albo seks nie jest dla Ciebie az tak dużym doznaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum