Nigdy się tego nie dowiesz, jeżeli według Ciebie to nie ma sensu. Lekka przeplatanka słów.
_________________ [..]
My blackened soul's lit by your fuel
Implode your moral
And drains your pride
Too late for debate or run and hide
Time to take your life tolls the bell
To your hell I'd like to welcome you
Moim zdaniem miłość nie istnieje , to tylko przyzwyczajenie do drugiej osoby sam się o tym przekonałem , ja byłem do kogoś przyzwyczajony za bardzo i teraz nie umiem sobie z tym poradzić
Wysłany: 2009-09-03, 12:30
'Jak mam rozpoznać swoją drugą połowę Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania miłości. Ten kto przestaje szukać, przegrywa życie.'
— Paulo Coelho
_________________ .wiele puzzli jeszcze nie poukładałam i ciągle niewiele rozumiem z tego co przeżyłam'
Chyba jeszcze do tego nie dojrzałam. Nie szukam miłości. Wiem, że kochają mnie rodzice, rodzina. Narazie to mi wystarcza. Teraz najważniejsze jest dla mnie skończenie studiów, znalezienie dobrze płatnej pracy, samorealizacja i zrobienie kariery.
Jednak z drugiej strony gdy myślę o tym, że nie będę miała z kim dzielić swoich radości i smutków, rozwiązywać problemów lub po prostu razem milczeć ogarnie mnie strach przed samotnością. Podsumowując: nie szukam, a z pewnością przyjdzie sama wtedy gdy będę na to gotowa.
Imię: Sonny de LaVega
Wysłany: 2009-09-03, 13:24
Do prawdziwej miłości jeszcze mi daleko , człowiek musi wciąż do pewnych spraw dorosnąć,
Zresztą nie szukam jej zbytnio bo miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego a czasami szczęśliwość wiadomo z czego .
Przeznaczenia swojego nie będę oszukiwał co jest mi pisane niech się stanie wola BOGA
_________________ "Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie" A.Einstein
Imię: Łukasz
Wysłany: 2009-09-03, 14:32
No tak, ale chodzi o to żeby nie odcinać się i zapatrywać na jeden cel w życiu. Jeśli poświęci się w większości karierze, może przegapić miłość. Zależy co dla kogo jest ważniejsze, czy kariera czy rodzina. Istnieje kompromis, lecz zawsze coś musi przeważać.
Jeśli poświęci się w większości karierze, może przegapić miłość
Jeśli na kogoś spadnie prawdziwa, wielka miłość, to raczej wielkiego dylematu nie będzie miał. Pracę, pieniądze, wygodę można poświęcić dla takiego uczucia, natomiast na odwrót nikt kochający nie postępuje.
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum